Tanie urządzenie z wyjściem cyfrowym
Witam
szukam czegoś tak jak w tytule - z wy S/PDIF.
Ciekawy wydał mi się LexiconMX200, ale podejrzewam że znalazło by się coś tańszego.
Zabieram się za szukanie ale to tak jak z igłą w stogu siana
pozdrawiam
szukam czegoś tak jak w tytule - z wy S/PDIF.
Ciekawy wydał mi się LexiconMX200, ale podejrzewam że znalazło by się coś tańszego.
Zabieram się za szukanie ale to tak jak z igłą w stogu siana
pozdrawiam
drummer
Re: Tanie urządzenie z wyjściem cyfrowym
znalazłem jeszcze TO
Wiem, że przez MD można, ale czy wejścia audio w takowym mają jakiś sens?
pozdrowienia
Wiem, że przez MD można, ale czy wejścia audio w takowym mają jakiś sens?
pozdrowienia
drummer
Czyżbym sam sobie odpowiedział? Nie znalazłem nic tańszego. Czy ktoś coś tutaj dorzuci?
drummer
...Czyżbym sam sobie odpowiedział? Nie znalazłem nic tańszego. Czy ktoś coś tutaj dorzuci?...
Ale czego szukasz? Napisales ze z wyjsciem cyfrowym ale jaki i do czego ten sprzet?
Ale czego szukasz? Napisales ze z wyjsciem cyfrowym ale jaki i do czego ten sprzet?
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
......Czyżbym sam sobie odpowiedział? Nie znalazłem nic tańszego. Czy ktoś coś tutaj dorzuci?...
Ale czego szukasz? Napisales ze z wyjsciem cyfrowym ale jaki i do czego ten sprzet? ...
Do nagrywania sygnału analogowego przez wejście cyfrowe w mojej karcie. Chodzi tylko a konwersję sygnału analogowego do cyfrowego
Ale czego szukasz? Napisales ze z wyjsciem cyfrowym ale jaki i do czego ten sprzet? ...
Do nagrywania sygnału analogowego przez wejście cyfrowe w mojej karcie. Chodzi tylko a konwersję sygnału analogowego do cyfrowego
drummer
Do nagrywania sygnału analogowego przez wejście cyfrowe w mojej karcie. Chodzi tylko a konwersję sygnału analogowego do cyfrowego...
Ja czasami tak robie przez zwykły MD. Robie to po to aby uniknąć pętli mas.
Ja czasami tak robie przez zwykły MD. Robie to po to aby uniknąć pętli mas.
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
.........Czyżbym sam sobie odpowiedział? Nie znalazłem nic tańszego. Czy ktoś coś tutaj dorzuci?...
Do nagrywania sygnału analogowego przez wejście cyfrowe w mojej karcie. Chodzi tylko a konwersję sygnału analogowego do cyfrowego...
Polecam DI-PORT firmy MindPrint Ale z tego co wiem trudno go dostac ostatnio z ebaya kupowalem dla kumpla.
Pozdrawiam
Polecam DI-PORT firmy MindPrint Ale z tego co wiem trudno go dostac ostatnio z ebaya kupowalem dla kumpla.
Pozdrawiam
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
Pozdrawiam...
To super urzadzenie ale kosztuje 350 - 400 usd! md mozna kupić za grosze. do konwersji sygnału wystarczy nawet uszkodzony.
Pozdrawiam...
To super urzadzenie ale kosztuje 350 - 400 usd! md mozna kupić za grosze. do konwersji sygnału wystarczy nawet uszkodzony.
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
...Polecam DI-PORT firmy MindPrint Ale z tego co wiem trudno go dostac ostatnio z ebaya kupowalem dla kumpla.
Pozdrawiam...
To super urzadzenie ale kosztuje 350 - 400 usd! md mozna kupić za grosze. do konwersji sygnału wystarczy nawet uszkodzony....
Kupilem go kiedys w polsce za 1200 zł. a kumplowi z ebaya za 600 zł wiec moze teraz bedzie jeszcze taniej ,a warto zainwestowac w to cacko bo przyda sie napewno!
Pozdrawiam...
To super urzadzenie ale kosztuje 350 - 400 usd! md mozna kupić za grosze. do konwersji sygnału wystarczy nawet uszkodzony....
Kupilem go kiedys w polsce za 1200 zł. a kumplowi z ebaya za 600 zł wiec moze teraz bedzie jeszcze taniej ,a warto zainwestowac w to cacko bo przyda sie napewno!