Program w TVN24 o zakładaniu studia
Dziś w TVN 24 (niedziela, 18.12.2005) o 21.25 w programie "FIRMA" będzie mowa o założeniu studia nagrań.
Przewidywane koszty (oczywiście orientacyjne), zyski
co i jak?
Pozdrawiam
Przewidywane koszty (oczywiście orientacyjne), zyski
co i jak?
Pozdrawiam
Re: Program w TVN24 o zakładaniu studia
Mały błąd - o 21.35 oczywiście
ochhh....coś mi mówi że ten wątek się nieźle rozciągnie, a program jak się uda to chętnie obejrzę
Może być ciekawie...
Może ktoś ma możliwość nagrania i udostępnienia na jakimś serwerze do ściągnięcia? Chętnie bym obejrzał, ale nie mam tegoż programu.
...Może ktoś ma możliwość nagrania i udostępnienia na jakimś serwerze do ściągnięcia? Chętnie bym obejrzał, ale nie mam tegoż programu....
Nie żebym się wtrącał, ale pytam z czystej ciekawości: Czy to legalne?
Nie żebym się wtrącał, ale pytam z czystej ciekawości: Czy to legalne?
www.myspace.com/pchelki
- rt_of_vnenture
Nie żebym się wtrącał, ale pytam z czystej ciekawości: Czy to legalne?...
Masz morała ? Wszyscy Cię tam w polsce okradają ...
Ale coś mi sie widzi, ze na stronie TVN24 można chyba ściągnąć lub zakupić archiwalne programy.
A jeśli ktoś chce posłuchać w internecie, to TVN24 nadaje też audio przez internet.
Jakby ktoś nie mógł lub zaspał, to POWTÓRKI- poniedziałek 19:30, środa 17:00, piątek 15:35, sobota 22:00
A jeśli ktoś chce posłuchać w internecie, to TVN24 nadaje też audio przez internet.
Jakby ktoś nie mógł lub zaspał, to POWTÓRKI- poniedziałek 19:30, środa 17:00, piątek 15:35, sobota 22:00
Zgadza się. Znalazłem. Pewnie po emisji w tv, program będzie można ściągnąć ze strony tvn24.
A pod poniższym linkiem
http://tvn24firma.onet.pl/
można sciągnąć archiwalne odcinki. Oczywiście dziesiejszy odcinek będzie dostępny dopiero zapewne od poniedziałku.
http://tvn24firma.onet.pl/
można sciągnąć archiwalne odcinki. Oczywiście dziesiejszy odcinek będzie dostępny dopiero zapewne od poniedziałku.