Event ALP-5 - czy ktoś je już ma?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
lucjano
Event ALP-5 - czy ktoś je już ma?

Post autor: lucjano » środa 23 lis 2005, 23:02

jak w temacie jak to sie sprawuje najwiecej interesuje mnie jak to gra w dolnych czestotliwosciach

pozdrawiam
clasic trance

Awatar użytkownika
Boluś

Re: Event ALP-5 - czy ktoś je już ma?

Post autor: Boluś » środa 23 lis 2005, 23:04

...jak w temacie jak to sie sprawuje najwiecej interesuje mnie jak to gra w dolnych czestotliwosciach

pozdrawiam...

chyba za wczesnie , dopiero co sie ukazały , wiec posiadaczy pewnie jeszcze nie wielu :)

Paweł

Post autor: Paweł » środa 23 lis 2005, 23:11

Za 2-3 dni to coś o nich napiszę, bo będę miał możliwość ich posłuchać.

BRAF1

Post autor: BRAF1 » czwartek 24 lis 2005, 12:51

...Za 2-3 dni to coś o nich napiszę, bo będę miał możliwość ich posłuchać....

Zapowiadają się bardzo dobrze.

Ale jak brzmią, czy naprawde tak rewelacyjnie jak mozna przeczytać: nowy standard monitorów?

Zatem... czekamy na twoją opinię po przesłuchaniu ich!
Jestem w trakcie urządzania domowego mini studia nagran dla celów własnych.Komponuje muzykę pop-rock. Uczę się realizacji dźwięku.

lucjano

Post autor: lucjano » czwartek 24 lis 2005, 13:24

......Za 2-3 dni to coś o nich napiszę, bo będę miał możliwość ich posłuchać....

Ale jak brzmią, czy naprawde tak rewelacyjnie jak mozna przeczytać: nowy standard monitorów?

Zatem... czekamy na twoją opinię po przesłuchaniu ich!...

no to panowie juz dzis bede mogl sie podzielic swoim skromnym zdaniem dzis zakup msp5 lub event alp 5 juz sie nie moge doczekac odsluchow pozdrawiam
clasic trance

Awatar użytkownika
zwierzu

Post autor: zwierzu » czwartek 24 lis 2005, 17:11

.........Za 2-3 dni to coś o nich napiszę, bo będę miał możliwość ich posłuchać....

Zatem... czekamy na twoją opinię po przesłuchaniu ich!...

no to panowie juz dzis bede mogl sie podzielic swoim skromnym zdaniem dzis zakup msp5 lub event alp 5 juz sie nie moge doczekac odsluchow pozdrawiam...

Napisz koniecznie. Ja też sie chyba rzucę na coś z tego duetu.
lubie rockenrola, PGR'y i inne bajery

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » czwartek 24 lis 2005, 18:48

no to panowie juz dzis bede mogl sie podzielic swoim skromnym zdaniem dzis zakup msp5 lub event alp 5 juz sie nie moge doczekac odsluchow pozdrawiam...

Zastanawiem sie , czy starczy miejsca na "Rozczarowany " POST :) osobiscie jakos Ciezko mi uwerzyc w te ALP5 , a Yamahy , .. nie trzeba pisac :)

lucjano

Post autor: lucjano » czwartek 24 lis 2005, 20:00

...

Zastanawiem sie , czy starczy miejsca na "Rozczarowany " POST :) osobiscie jakos Ciezko mi uwerzyc w te ALP5 , a Yamahy , .. nie trzeba pisac :)...

panowie yamaha msp 5 króluje alp5 to masakra przymnie gosc z music center dzwonil do audiostacji i sie pytal co to jest, masakra ,tr8 w porownaniu z malutkimi msp5 nawet nie dawal rady jedyne co to wiadomo bas glebszy, ale na tym koniec zero szczegolow masakra wziolem msp 5 jestem zadowolony ale to moje skromne zdanie ,chociasz bardzo liczylem na te alp5

pozdrawiam
clasic trance

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » czwartek 24 lis 2005, 20:22

Zastanawiem sie , czy starczy miejsca na "Rozczarowany " POST :) osobiscie jakos Ciezko mi uwerzyc w te ALP5 , a Yamahy , .. nie trzeba pisac :)...

panowie yamaha msp 5 króluje alp5 to masakra przymnie gosc z music center dzwonil do audiostacji i sie pytal co to jest, masakra ,tr8 w porownaniu z malutkimi msp5 nawet nie dawal rady jedyne co to wiadomo bas glebszy, ale na tym koniec zero szczegolow masakra wziolem msp 5 jestem zadowolony ale to moje skromne zdanie ,chociasz bardzo liczylem na te alp5

pozdrawiam...

To było do przewidzenia,

Awatar użytkownika
Boluś

Post autor: Boluś » czwartek 24 lis 2005, 20:35

pozdrawiam...

To było do przewidzenia, ...

Co sie tyczy MSP 5 hmm. mozesz sie jeszcze mocno rozczarowac, Yamahy maja wysoka góre , te wiecej szczegułów zwałaszcza w sklepie to prawdopodbnie własnie to , ładnie na nich słuchac wszystko i to co zle i to co dobre , MSP 5 porównujac do tr8 to chyba jakies nieporozumienie, porównujesz kompletnie inne konstrukcje , MSP5 mogłes porównywac do Alesisów , ale nie do TR8 , co sie tyczy ALP 5 , hmm pewnie kicha , ale i tak uwazam ze jakie kolwiek porównania mozna robic w miejscu gdzie sie odsłuchuje np Studio , dom ale niee w sklepie to nie sa słuchwki ... powodzenia :)

ODPOWIEDZ