no wlasnie co o nich sadzicie mial ktos z nimi do czynienia? ostatnia obnizka ceny,kusi chociaz MB jest nastawiony negatywnie do tych konstrukcji szczegolnie tr8 i czy tr6 kopiuje bledy wiekszego brata?
pozdrawiam
Event TR6
Re: Event TR6
...no wlasnie co o nich sadzicie mial ktos z nimi do czynienia? ostatnia obnizka ceny,kusi chociaz MB jest nastawiony negatywnie do tych konstrukcji szczegolnie tr8 i czy tr6 kopiuje bledy wiekszego brata?
pozdrawiam...
Event niestety jest bardzo nierówny jeśli chodzi o monitory. Niektóre modele (nie partie) są dość słabe, natomiast inne całkiem interesujące. TR 6 są znacznie bardziej udanym modelem niż TR 8 (są, powiedziałbym mniej "mułowate" niż większy brat). Poza brzmieniem które może się podobać lub nie (wg mnie jest OK) mają małe gabaryty i bass reflex z frontu co sprawia, że świetnie się nadają na monitorki stojące na biurku gdzie nie ma zbyt dużo miejsca i ściana jest dość blisko. A po za tym i tak trzeba ich posłuchać.
Pozdrawiam
pozdrawiam...
Event niestety jest bardzo nierówny jeśli chodzi o monitory. Niektóre modele (nie partie) są dość słabe, natomiast inne całkiem interesujące. TR 6 są znacznie bardziej udanym modelem niż TR 8 (są, powiedziałbym mniej "mułowate" niż większy brat). Poza brzmieniem które może się podobać lub nie (wg mnie jest OK) mają małe gabaryty i bass reflex z frontu co sprawia, że świetnie się nadają na monitorki stojące na biurku gdzie nie ma zbyt dużo miejsca i ściana jest dość blisko. A po za tym i tak trzeba ich posłuchać.
Pozdrawiam
Marck9 - Warszawa
Re: Event TR6
Opinie mają to do siebie, że są subiektywne, zwłaszcza jeśli chodzi o coś tak osobistego jak brzmienie (choć byśmy się nie wiadomo jak starali być obiektywni). Nie przejmuj się zatem moją (czy też czyjąkolwiek inną) opinią, tylko idź i posłuchaj ich w porównaniu z innymi monitorami z tej półki cenowej.