...Jak dla mnie to ani jedne, ani drugie. Kolejny sensowny skok cenowy to ESI nEar 05....
A czy monitory ESI i M-AUDIO to nie to samo? Swego czasu był chyba nawet proces sądowy o to.
Tanie, niewielkie i dobrej jakości monitory studyjne
- Soundscape
- Kontakt:
Re: Tanie, niewielkie i dobrej jakości monitory studyjne
A czy monitory ESI i M-AUDIO to nie to samo? Swego czasu był chyba nawet proces sądowy o to....
Z tego co wiem, to ESI praktycznie skopiowało serię BX. Tyle że BX i tak lepsze.
Z tego co wiem, to ESI praktycznie skopiowało serię BX. Tyle że BX i tak lepsze.
...Z tego co wiem, to ESI praktycznie skopiowało serię BX. Tyle że BX i tak lepsze....
To było troche inaczej. M-Audio podzlecało ESI projektownie i produkcję monitorów. Z czasem gdy ich drogi się rozeszły, ESI produkowało nadal te monitory pod swoją marką, a M-Audio zaczęło pod swoją. Tyle że M-Audio troche to nie wychodzi i ESI są zdecydowanie lepsze. Różnice? M-Audio mają natarczywą męczącą górę, troche bardziej zamulają w basie i są mniej wyrównane w średnicy. Słuchałem w bezpośrednim porównaniu.
To było troche inaczej. M-Audio podzlecało ESI projektownie i produkcję monitorów. Z czasem gdy ich drogi się rozeszły, ESI produkowało nadal te monitory pod swoją marką, a M-Audio zaczęło pod swoją. Tyle że M-Audio troche to nie wychodzi i ESI są zdecydowanie lepsze. Różnice? M-Audio mają natarczywą męczącą górę, troche bardziej zamulają w basie i są mniej wyrównane w średnicy. Słuchałem w bezpośrednim porównaniu.
- Soundscape
- Kontakt:
To było troche inaczej. M-Audio podzlecało ESI projektownie i produkcję monitorów. Z czasem gdy ich drogi się rozeszły, ESI produkowało nadal te monitory pod swoją marką, a M-Audio zaczęło pod swoją. Tyle że M-Audio troche to nie wychodzi i ESI są zdecydowanie lepsze. Różnice? M-Audio mają natarczywą męczącą górę, troche bardziej zamulają w basie i są mniej wyrównane w średnicy. Słuchałem w bezpośrednim porównaniu....
Oj, to się wiele wyjaśniło
Dzięki za info!
Oj, to się wiele wyjaśniło