Jakisz czas temu SPrawdzałem ile kosztują wszystkie czesci , potrzebne do zrobienia jednego pełnego Klona SSL ... w sumie nie jest to taka droga sprawa ... ale czas jaki trzeba posiwecic aby zgromadzic te czesci oraz umiejestnosci i wiedze jake trzeba miec aby to poskładac do kupy TEZ KOSZTUJA
Miałem okazje porownac kompresor IGS z prawdziwym XLogic serji G i chociaz efekt koncowy drastycznie sie nie roznił , to niema co sie oszukiwac nie jest to to jest to to samo ,lecz niema co nazekac , cena takze nie jest taka sama ..
Uwazam ze IGS robi kawal dobrej roboty , jego kompresor dobrze działa a to najwazniejsze i na pewno znajdzie wielu nabywców
P.S nikt nikomu nie kaze kupowac jego kompresorow, ale niech ktos sprobuje samememu zlozyc chociaz jeden , zobaczycie ile to zachodu. Ja sie zabierałem i po porstu odpuscilem ... wolał bym kupic sprawdzony a przede wszystkim DZIAŁAJACY Buss kompresor IGS . niz dłubac kombinowac a suma sumarum okaze sie ze zaoszczedziłem 100zł
IGS a IMBIR
Re: IGS a IMBIR
Miałem okazje porownac kompresor IGS z prawdziwym XLogic serji G i chociaz efekt koncowy drastycznie sie nie roznił , to niema co sie oszukiwac nie jest to to jest to to samo
Ale przeciez to nie jest to samo!!!
Ale przeciez to nie jest to samo!!!
Re: IGS a IMBIR
...Miałem okazje porownac kompresor IGS z prawdziwym XLogic serji G i chociaz efekt koncowy drastycznie sie nie roznił , to niema co sie oszukiwac nie jest to to jest to to samo
Ale przeciez to nie jest to samo!!!...
jak to nie to samo ?
w sumie nie to samo ... jedno jest oryginałem a drugie klonem
NIE ?? jak to nie ?
Ale przeciez to nie jest to samo!!!...
jak to nie to samo ?
w sumie nie to samo ... jedno jest oryginałem a drugie klonem
NIE ?? jak to nie ?