ADAM A3X, A5X, A7X i A8X - chcesz posłuchać?
Czy będziesz miał równą śmiałość stając przed inżynierem, który zaprojektował niejeden samochód i powiedzieć mu, że nie zna się na rzeczy, bo nie jeździ na torze nawet byle jakiej formuły?
Dobrze masz aby człowieku w głowiźnie, czy też owa sięga Ci raptem przydatków?
Re: ADAM A3X, A5X, A7X i A8X - chcesz posłuchać?
...
...
...
I jeszcze jedno. Dla mnie autorytet to ktoś, kto ma czym sie pochwalic. Czy Pan MB ma w swym dorobku jakies miksy ktore mozna by bylo posluchac?
...
Sie ubawilem
Der Physiker Klaus Heinz und der Elektroingenieur Roland Stenz - moze znasz jakies miksy tych panow, bo jezeli nic nie zrobili, to... ...
Nie odwracaj "kota ogonem".
...
Czlowieku, przeczytaj, co piszesz! Mozesz nie lubic czegos, a nawet walczyc w obronie czegos innego, ale w calym watku z Twojej strony sa same inwektywy i domysly, natomiast ZERO jakichkolwiek argumentow. Tak jak w przypadku MB mozna cos przynajmniej wyguglac, tak guglanie "FIRE" pokazuje wiesz co - gdzie Twoje "miksy"?
Stwierdzenia o znakomitym srodku A7 w odroznieniu od AEONow pomine, bo wystarczy posluchac obu i wyrobic sobie wlasna opinie, to zreszta dotyczy wszystkich opinii dotyczacych monitorow - trzeba posluchac, po prostu. Robienie zarzutu, ze komus sie cos podoba lub nie, to dziecinada.
PS. Nie lubie adamow
......Nie odwracaj "kota ogonem". ...
Czy będziesz miał równą śmiałość stając przed inżynierem, który zaprojektował niejeden samochód i powiedzieć mu, że nie zna się na rzeczy, bo nie jeździ na torze nawet byle jakiej formuły?
Dobrze masz aby człowieku w głowiźnie, czy też owa sięga Ci raptem przydatków?...
Czemu sie czepiasz - śmietanka sie zbiera?
Jeśli ten samochód, według mnie będzie do kitu to czemu nie? Zawsze powiem że taki z niego inżynier, jak „z koziej d…py trąba”. Czy chciałbyś jeździć takim autem, które jest według Ciebie lipne? Polonezy i Lanosy tez były projektowane przez inżynierów i co, można je porównać do Audi, lub Passata? Kolego, zakręciłeś się z deka.
Ogólnie…, to dajcie już sobie na wstrzymanie. Wiem, bo widać że lubicie siebie nawzajem, ale już nie okazujcie tego tak dobitnie.
Mam pytanie odnośnie ADAM A7 i APS IO . W APS regulacja czułości jest przełacznikiem, a nie zwykłym potencjometrem ? ... a jak to wygląda w ADAM A7 (domyślam się że analogocznie będzie w A7X jak w A7 ... bo właściwie pytam pod kątem tego co zastanę w A7X)
...
Czlowieku, przeczytaj, co piszesz! Mozesz nie lubic czegos, a nawet walczyc w obronie czegos innego, ale w calym watku z Twojej strony sa same inwektywy i domysly, natomiast ZERO jakichkolwiek argumentow. Tak jak w przypadku MB mozna cos przynajmniej wyguglac, tak guglanie "FIRE" pokazuje wiesz co - gdzie Twoje "miksy"?
Stwierdzenia o znakomitym srodku A7 w odroznieniu od AEONow pomine, bo wystarczy posluchac obu i wyrobic sobie wlasna opinie, to zreszta dotyczy wszystkich opinii dotyczacych monitorow - trzeba posluchac, po prostu. Robienie zarzutu, ze komus sie cos podoba lub nie, to dziecinada.
PS. Nie lubie adamow
...
Tak łapiesz tematy, że musze Ci to narysować o co mi chodziło? To jest dziecinada. Zresztą, jak widać i jak mówiłem, śmietanka sie zbira. Teraz będziecie siebie nawzajem wspierać i poklepywać po tyłkach, bo ktoś ma odmienne zdanie jak Wy, czy tak? Raczej tak, bo zazwyczaj na tym forum tak bywa - jak toczy się temat wbrew temu, co sobie do łbów przez te lata istnienia forum żeście nawbijali.
Człowieku, wieź usiądź sobie, walnij na spokoju np. browara (cokolwiek), a później przejrzyj wyszukiwarką to forum. Daje słowo, że jak już uczynisz to z sensem, to sam też na bank i z czystym sumieniem pierd..ykniesz się w głowiznę w temacie "nie mam racji".
[addsig]
Wychodzi na to, że ze szlachtą forum EiS nie ma żartów. Trzeba brnąć jak mówią, bo inaczej zostanie człowiek opisany jak należy, ze to co mowi i myśli, to tylko domysły i ze nic nie wnosi do tematu. Powiedziałem swoje, tylko tyle ze APS to lipa i nie ma nawet szansy według mnie postać obok Adamów. Czy cos z tym dziwnego? Jeśli tak, to zalecam kuracje, bo od tej urojonej wiedzy klepki Wam sie poprzestawiały – może macie odwróconą faze w mózgach i myślicie w mono. Pozwodzenia.
......Wiem, bo widać że lubicie siebie nawzajem, ale już nie okazujcie tego tak dobitnie...
Człowieku, wieź usiądź sobie, walnij na spokoju np. browara (cokolwiek), a później przejrzyj wyszukiwarką to forum. Daje słowo, że jak już uczynisz to z sensem, to sam też na bank i z czystym sumieniem pierd..ykniesz się w głowiznę w temacie "nie mam racji". ...
Jeśli nie będę miał racji i to stwierdzę, to daje ci słowo, ze pierdykne browarka, pozniej pierdykne sie w głowę i powiem "tak, nie miałem racji", ale nigdy nie będę skakał jak dziewczynka z Pigalaka na zawołanie, bo komuś sie cos nie widzi. Czemu mam komuś przyznać racje, skoro mam odmienne zdanie? Czemu mam sie z kimś dogłębnie zgadzać? Bo co, bo to MB sie wypowiadał? Róbcie jak chcecie, mowie co chcecie, ja mam zasadę ze co myślę to mowie i „nie tańczę tak, jak mi zagrają”. To jest Polska, a nie Rosja.
Powiedziałem swoje, tylko tyle ze APS to lipa i nie ma nawet szansy według mnie postać obok Adamów. Czy cos z tym dziwnego?
Tylko, ze na tym nie poprzestales, bo jednoczesnie odbierasz innym dyskutantom prawo posiadania odmiennego zdania.
Nie bylo chyba miejsca na tym forum, zebym sie zgodzil z czymkolwiek z precelim, zreszta Jego styl to zasadniczo wyklucza a i ja mam swoje zdanie - dokonales rzeczy niemalej
...
Powiedziałem swoje, tylko tyle ze APS to lipa i nie ma nawet szansy według mnie postać obok Adamów. Czy cos z tym dziwnego?
Tylko, ze na tym nie poprzestales, bo jednoczesnie odbierasz innym dyskutantom prawo posiadania odmiennego zdania.
Nie bylo chyba miejsca na tym forum, zebym sie zgodzil z czymkolwiek z precelim, zreszta Jego styl to zasadniczo wyklucza a i ja mam swoje zdanie - dokonales rzeczy niemalej ...
Nic z tych rzeczy. Każdy ma prawo mieć własne wyrobione zdanie na temat czegokolwiek. Dyskusja potoczyła sie w takim kierunku, ze ja bardziej reagowałem na ironie na mój temat, niżeli na to co jest w całym wątku. Później dałem do zrozumienia, że czy to będzie inżynier, czy filozof, czy tez konstruktor po podstawówce, to jeśli cos jest dobre, to zawsze powiem ze jest warte zainteresowania, ale jeśli coś jest matematycznie rekomendowane przez kogoś (bo nasze, Polskie ale jednak kiepskie) i jednak nie spełnia moich oczekiwań, to zawsze powiem ze to jest jedno wielkie G…, po czym dostałem po nosie, że wyssałem sobie z palca moje teorie i że widziałem APS przez szybę w sklepie. O czym to świadczy, jeśli chodzi o Pana MB? Jeśli takich mamy inżynierów kraju, którzy widza wyłącznie koniec własnego nosa, to nie dziwie się też, że APS grają jak grają – tzn według mnie kiepsko. Dobry konstruktor wysłucha wszelkich opinii i nie jeździ po ludziach jak po psie, bo ktoś podważa jego autorytet. Ja mam w tyłku takie autorytety i zapytam ponownie, bo nie wiem, ale skoro Pan MB to taki autorytet, to czy jego mądrość, sięga gdzieś poza granice tego forum? Czy potrafi się tylko mądrzyć na EiS?
Temat wyszedł poza swoje przeznaczenie, ale cofnijcie się w postach i sprawdzicie od którego momentu zaczęła się dyskusja na takim poziomie. Ja się z tego tematu wypisuje, bo co bym nie mówił, to i tak to nie ma najmniejszego sensu by tracić czas. Pozdr.