Masz problem z czytaniem czy z rozumieniem słowa pisanego???
Napisałem wyraźne jakie bajeczki: te o idealnym bezproblemowym działaniu interfejsów MOTU. Otóż są to bujdy na resorach: MOTU są kapryśne, w niektórych sytuacjach odmawiają posłuszeństwa, nie chcą działać ze sprzętem zalecanym przez producenta, jednym słowem loteria. Masz dobry komputer, zgodny z zaleceniami producenta, kupujesz MOTU i trach - nie działa.
5 lat temu Windows98 było już archaicznym rupieciem a powszechnie stosowanym systemem był win2k. 2408 był testowany zarówno z win2009 jak i winxp. Nie działał bezproblemowo, wręcz przeciwnie. I tu nie chodzi o kompatybilność karty PCI424 z komputerem, bo problemów z instalacją nie było żadnych, a aplikacja miksera pięknie widziała kartę. Chodzi o
krytyczne problemy ze stabilnością łącza karta-skrzynka. Po instalacji działa, po restarcie - trach, nie widzi urządzenia. I tak już do końca. Jednym słowem - P.O.S....
... opisujesz jakies pierdoły ktorych nie chce mi sie czytac ,moze gdybym nie pracował na motu od lat uwierzył bym w to ... ale tak sie sklada ze pracuje .. tak masz racje MOTU sa kaprysne i do bani , tylko skad tyle Nagród i wyróznien
Abstrachujac ... twoje uwagi i spostrzezenia wasdz w koperte i wyslij do starego komputera rozsiewasz "wrogą propagande "" masz z tego jakies pieniadze czy co ?
ZAstanawiam sie jak mozna wystawiac opinje na temat czego kolwiek nie majac pojecia o czym sie pisze ....
Jesli nawet raz nieudało Ci sie odpalic 2408Mk3 to nie znaczy ze MOTU sa takie jak piszesz, a ty własnie to robisz ...
Posiadam 2408 Mk3 i 24I/O na jednej karcie PCI 424 i niemam zadnych absolutnie ZADNYCH PROBLEMOW i nie jestem osamotniony w swoich opinjach ...
Naprawde MB z całym szacunkiem wiem ze masz duza wiedze i i prawie zawsze wiesz o czym piszesz jednak w tym przypadku PRAWIE robi duza róznice . .
CIO!