...cdrw ciezko spojrzec ci w specyfikacje?
ddx jest odpowiednikiem yamahy 01V
No tak.... A kilka postow wczesniej prosilem. Kolega o 01v, a ja o 01v96, czyli dogadalismy sie.....
Osobiscie wybralem Yamahe, 01v96 + i88x i moge nagrac 32 slady, jednoczesnie realizujac koncert. I chetnie zamieniłbym na DM100 gdyby miała 3 sloty na karty, niestety ma tylko 2. Kolega ktory pisze, ze preampy w DM 1000 nie brzmią, na codzień pracuje chyba na neve, a MH4 i serie Five soundcrafta omija z daleka :)
Myslenie niestety caly czas jest w cenie, dlatego Y kosztuje spore pieniadze. Krzyżak pokazal swoj pierwszy stol cyfrowy w kilka lat po tym, gdy skośnoocy przedstawili kolejna generacje tych urzadzen, technologia Yamahy pozwolila na wyprodukowanie duzej cyfry (PM1D) juz kilka lat temu, tymczasem naród krzyżacki (jak napisał jeden z forumowiczów) dopiero pracują nad większymi wersjami cyfr. Stąd cena. A miejsce na rynku oczywiście jest dla wszystkich.
Mixer z ADAT
Re: Mixer z ADAT
no tak cdrw ale przeciez nie bede porwonywal stolow ktore odpowiednikami nie sa...
sam chcialem kupic 01v96 ale nestety funduszy zbraklo
ciekawa alternatywa jest teraz tascam dm3200....wart zainteresowania
sam chcialem kupic 01v96 ale nestety funduszy zbraklo
ciekawa alternatywa jest teraz tascam dm3200....wart zainteresowania
- wilk_przeokrutny
Re: Mixer z ADAT
Miałem mixer analogowy firmy Behringer i padł mi po pół roku, a procesor efektów virtualizer pro to najgorsza jakość pogłosów i efektów jaką spotkałem. Już wyleczyłem się z kupowania czegoś tylko dlatego, że tanie, lepiej dozbierać i kupić sprzęt na lata. Znajomy, który prowadzi sklep muzyczny przestał sprowadzać i sprzedawać sprzęt firmy Behringer ze względu na bardzo dużą ilość zwrotów, wiadomo gdy ktoś się bardzo uprze to sprowadzi dla takiego klienta ale raczej nie robi tego z radością i ostrzega o tym, że to bardzo awaryjny sprzęt. Tak więc Behringer odpada.
Hard Rock & Heavy Metal