Alesis Andromeda A6 - warto kupić?
-
do 30 000 na 3 syntezatory , 10 000 napisalem bo mialem na mysli 1 synth . chce zakupic 3 swietne maszyny mysle o andromedzie, virusie ti i rolandzie v gt wszystko na firme
Re: Alesis Andromeda A6 - warto kupić?
...różnych używają , ale andromedę ma np.armin i tiesto.
jest to jednak jak ktoś pisał trudny instrument i dla zawodowca / wiem co mówie żyje 44 lata/
...
Tiesto to sobie może mieć...i tak za nim stoi sztab inżynierów i większość numerów to sam nie pisze....
jest to jednak jak ktoś pisał trudny instrument i dla zawodowca / wiem co mówie żyje 44 lata/

Tiesto to sobie może mieć...i tak za nim stoi sztab inżynierów i większość numerów to sam nie pisze....
-
robert ciezko pracowalem na te pieniadze wiec nie mzoe to byc hybiony zakup
- Soundscape
- Kontakt:
...robert ciezko pracowalem na te pieniadze wiec nie mzoe to byc hybiony zakup ...
Naprawdę polecam się zainteresować Polyevolverem Dave`a Smith`a, jako pierwszy wariant. Uniwersalna maszyna z kosmicznym brzmieniem i wyglądem.
Naprawdę polecam się zainteresować Polyevolverem Dave`a Smith`a, jako pierwszy wariant. Uniwersalna maszyna z kosmicznym brzmieniem i wyglądem.
...robert ciezko pracowalem na te pieniadze wiec nie mzoe to byc hybiony zakup ...
Nie znam do konca twoich preferencji słuchowych, ale jakbym miał 30000 pln widzę to tak:
Q+ klawisz
TI moduł
Moog Voyager PE
NL 2x moduł
Nie znam do konca twoich preferencji słuchowych, ale jakbym miał 30000 pln widzę to tak:
Q+ klawisz
TI moduł
Moog Voyager PE
NL 2x moduł
druga wersja
TI klawuisz
Blofeld
Poly Evolver
Moog Voyager PE
NL 2x moduł
TI klawuisz
Blofeld
Poly Evolver
Moog Voyager PE
NL 2x moduł
-
.miales do czynienia z moogiem ? w Polsce jest raczej neiuchwytny
- Soundscape
- Kontakt:
....miales do czynienia z moogiem ? w Polsce jest raczej neiuchwytny
...
Pojedź do Musictoolz. Oni są dystrybutorem instrumentów Moog.
...
Pojedź do Musictoolz. Oni są dystrybutorem instrumentów Moog.
Miałem okazję pograć na tym modelu, co do walorów technicznych sie nie wypowiadam za krótko testowałem, brzmieniowo IMHO świetnyy instrument. Ale i tak przed zakupem któregokolwiek instrumentu, zdecydowanie proponuje przesłuchanie go, nie sugeruj sie demkami z sieci czy filmikami na Youtube, bo mozna sobie wyrobić bardzo mylne zdanie na temt danego klawisza. moje propozycje znasz, ale to są moi faworyci, a pieniądze są Twoje wiec ulokuj je jak najlepiej.
-
dzięki wielkie Robert jak bede maił jeszce jakeiś wątpliwosci to chetnie sięgne po Twoją rade:) pozdrawiam :)