IGS nie zamówił zestawu. robie to sam. robie też wiele innych gratów lepszych niż ten S-Type. Dbam o szczegóły. Kupuje najlepsze komponenty. Stale poprawiam jakość. Pracuję nad tym, by Wasza muzyka brzmiała lepiej. Proudly hand made in Poland.

Wybacz men, ale to już zaleciało jakimś misjonarstwem. A nasza muzyka będzie lepiej brzmiała, jeśli ją będziemy lepiej komponować i lepiej realizować. Powtórzę to, co napisałem wcześniej, że czuję tutaj ostro uprawianą reklamę. Jakoś nie widzę tutaj tak często ludzi co robią customowe piece, albo gitary. Może nie mają na to czasu ? Mnie to szczerze mówiąc nie obchodzi, czy Twój sprzęt jest klonem, oryginałem, czy jest zrobiony INSTANT ( gotowy do złożenia set z Twoim tylko logiem ) czy sam to budujesz. W obu przypadkach SZACUN, bo ja jak i wielu innych tego nie umiemy i dlatego na tym zarabiasz. Jakbym to umiał, sam pewnie bym próbował na tym zarobić. Proste. Ale z drugiej strony, jeśli zasadą tego forum jest TOTALNA WALKA Z KRYPTOREKLAMĄ, to niestety, ale ją tutaj czasem uprawiasz. nie chcę rzucac podejrzeń, ale nawet fajny sprzęt gdy ktoś zachwala, to nie robi takich OCHÓW i ACHÓW jak niektóre profile powstałe 5 minut przed pierwszym postem o produktach IMBIR/IGS. jesteś tutaj jak wilk w kurniku,