Mobilne monitory studyjne

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Robix
Re: Mobilne monitory studyjne

Post autor: Robix » niedziela 20 lis 2011, 15:18

...
Popracowałeś?Bo śmiem wątpić - pracować spokojnie da się na słuchawkach i efekt będzie znacznie lepszy niż robota na niedorobionych głośniczkach.

Zgadzam się :).

Zresztą ani w jednym ani w drugim wypadku nikt normalny nie tworzyłby materiału do wydania a co najwyżej projekty i wstepne miksy.

Popieram:).

Lepiej niech autor wątku napisze coś więcej bo rzucił kilka haseł za przeproszeniem z tyłka i kwotę a wy się tu zabijacie nie wadomo o co........

Mnie jeszcze nikt nie zabił ;). Mam nadzieję, że ja też nikogo nie zabiłem :), chociaż Kyle się nie odzywa... :).

Pozdrawiam

Początkujący muzyk.

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » poniedziałek 21 lis 2011, 10:33

A moim zdaniem na słuchawkach nie da się pracować jakie by one nie były :)
...

A moim zdaniem się da. Ustawienie poziomów i panoramy to inna kwestia, ale osobiście resztę już na spokojnie zrobię. Z tym że mam do bólu osłuchane moje słuchawki, dzień w dzień przez 5 lat.

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » poniedziałek 21 lis 2011, 10:42

...
A moim zdaniem na słuchawkach nie da się pracować jakie by one nie były :)
...

A moim zdaniem się da. Ustawienie poziomów i panoramy to inna kwestia, ale osobiście resztę już na spokojnie zrobię. Z tym że mam do bólu osłuchane moje słuchawki, dzień w dzień przez 5 lat.
...

Popieram :)

[addsig]
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

ODPOWIEDZ