Czy Blofeld ma tyle siły i wdzięku?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Bartos
Re: Czy Blofeld ma tyle siły i wdzięku?

Post autor: Bartos » sobota 07 lis 2009, 10:39

...Ja to się zawsze tyle mądrości naczytam na tym forum, a tak bardzo Ciekaw jestem Waszych produkcji ? Oczywiście zainteresowanie te jest bez krztyny złośliwości...żeby nie było ... 

Zamiast tych wskaźników gadatliwości (te paski - im więcej postów tym bliżej czerwieni :D ) możnaby wprowadzić

a) gwiazdki - im więcej i im większe tym z większego formatu gwiazdami współpraca

b) syntezatorki - im większe i bardziej migoczące tym lepszy sprzęd autora

c) obowiązkowe tytuły naukowe by wiedzieć czy mamy do czynienia z doktorem czy profesorem

d) oczywiście ilość platynowych/złotych/srebrnych płyt na koncie ;)

e) a co tam - ilość $$$ też może być jak już jesteśmy przy temacie kont :D

A tak serio - szkoda, że forum jest tak mało multimedialne. Faktycznie fajnie by było gdyby przy każdym takim "gadanym" temacie bylo co posłuchać...

chybaja

Post autor: chybaja » sobota 07 lis 2009, 16:12

...
...Ja to się zawsze tyle mądrości naczytam na tym forum, a tak bardzo Ciekaw jestem Waszych produkcji ? Oczywiście zainteresowanie te jest bez krztyny złośliwości...żeby nie było ... 

Zamiast tych wskaźników gadatliwości (te paski - im więcej postów tym bliżej czerwieni :D ) możnaby wprowadzić

a) gwiazdki - im więcej i im większe tym z większego formatu gwiazdami współpraca

b) syntezatorki - im większe i bardziej migoczące tym lepszy sprzęd autora

c) obowiązkowe tytuły naukowe by wiedzieć czy mamy do czynienia z doktorem czy profesorem

d) oczywiście ilość platynowych/złotych/srebrnych płyt na koncie ;)

e) a co tam - ilość $$$ też może być jak już jesteśmy przy temacie kont :D

A tak serio - szkoda, że forum jest tak mało multimedialne. Faktycznie fajnie by było gdyby przy każdym takim "gadanym" temacie bylo co posłuchać......

Ej Ej panowie spokooooooojnie , wiedziałem że zaraz będzie tzw. spinka {#śmiech} ja nie mówię że ja albo któryś z moich znajomych po "fachu" potrafi toćka w toćke odtwarzać znane hity i produkować swoje jak maszynka , miałem tu na myśli same elementy takie jak np. Bass lub synth ze znanych nagrań Ogólnie jeżeli chodzi o takie elementy to dzisiejsza komercja jest bardzo prymitywna no ale do tej komercji dochodzi jeszcze świetny mix , master , wokal , dobry aranż etc. etc. więc bez spinki panowie ok? no i powtórze jeszcze raz (z przyzwyczajenia po wieloletnim pobycie wśród narodu polskiego) a propos mojej persony , ja nie robię "hitów".

radealfa

Post autor: radealfa » piątek 11 gru 2009, 11:37

...
...podepne sie pod temat...Czy ktos wie jaka firma oprucz Vengeance sprzedaje barwy do virusa ti?

Pozdro, Łukasz. ...

Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że firma Rob Papen sprzedaje brzmienia do virusa.

Najlepiej wejdz na strone Rob Papen i sam sprawdź.

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ