Alesis czy Yamaha?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
mrbino
Re: Alesis czy Yamaha?

Post autor: mrbino » środa 29 lip 2009, 20:32

Chłopczyku, jeśli masz zły dzień to powiedz wprost, a jeśli to normalne codzienne zachowanie to współczujemy...

napisal bys wkoncu co  na temt.

Wiec skoro stopy nie idzie ustawic dobrze na hs50 to one odpadaja.

wiec jak narazie do wyboru pozostało : 

Alesis 620

Alesis 520

behringer b2031p

Fostex PM1 mk2

W tym momencie koledzy jestem rozbity na maxa. Bo nie mam pojęcia co wybrac yhhh ;/

ale z chęcią poczytam kolejnych komentarzy moze wkoncu cos wybiore . 

pzdr

Awatar użytkownika
Szofer

Re: Alesis czy Yamaha?

Post autor: Szofer » piątek 31 lip 2009, 01:36

...

wiec jak narazie do wyboru pozostało : 

Alesis 620

Alesis 520

behringer b2031p

Fostex PM1 mk2

W tym momencie koledzy jestem rozbity na maxa. Bo nie mam pojęcia co wybrac yhhh ;/

ale z chęcią poczytam kolejnych komentarzy moze wkoncu cos wybiore . 

pzdr

...

Hej

Ja ze swej strony doloze jeszcze KRK VXT6 moze nie ta polka ale wypasik jaki potrzeba jestem sczesliwym posiadaczem i pieknie wywalaja moje bledy w mixie kontrola basu jest jak dla mnie to ponad to czego oczekiwalem kazdy ruch pota slychac w calym pasmie muza ktora probuje tworzyc to od soft rock po heavy metal i szczerze mowiac kiedy czasem dla porownania slucham kapel ktore lubie, mixy sa bardzo zblizone do typow ktore mi odpowiadaja

Hej

Mesa Boogie Traxis, Marshall JMP-1, ADA MP-1, POD X3, Digitech 2120, Rocktron Voodu Value, TC Electronic G-Major, DBX 166A, Rocktron Intellifex, Mesa Bogie 2:90, KRK VXT6, FocusriteSaffire, Ibanez, Framus, Cubase, VST,BeyerDynamic DT150,Behringer FCB-1010

ODPOWIEDZ