Słuchawki studyjne do 600 zł
Szofer - napisz coś więcej o tychj DT150. Przede wszystkim - czy zgadzasz się z kolegą Arkuszem z wątku powyżej? Czy bas fucktycznie tak naparza, że aż śledziona wibruje? Czy porównywałeś z DT880 i DT990? I (ważne!) co słyszysz po zdjęciu nauszników i włączeniu monitorów? ...
HEJ
Nie probowalem z jakimis innymi modelami sluchadek bo az tyle ich nie potrzebuje a z basem ( jako gitarka,stopa) to faktycznie ladnie chodzi choc moja karta nie ma odpowiedniego wzmocnienia do tych sluchawek by mi rwalo sluch co rusz, ale ladnie slychac dolne pasmo czysciej jest troszke surowsze niz na monitorkach podejzewam wlasnie ze wzmocnienie jest za male jak na te sluchawki, panorama jest ok wszystko idze wychwycic, pasmo, proporcje, korekcje jako do muzy typowo od jakiegos lajtowego grania poprzez rock, blues-rock do heavy metal'u jak dla mnie jest wszystko jak trzeba i wiem co trzeba ruszyc by bylo dobrze, dogadaj sie w sklepie by ci udostepnili na 2-3 dni do domku sobie sprawdzic w swoich warunkach i wybor bedzie prosciejszy
HEJ
Re: Słuchawki studyjne do 600 zł
...Witam serdecznie wszystkich forumiczów
Dziś pytanie za 100 punktów. Poszukuje słuchawek studyjnych o jak najlepszych sprawdzających się w edycji muzyki elektronicznej
Będę bardzo wdzięczny za propozycje z krótkim komentem
A może juz ktos przeszedł ten dylemat.
Obecnie pracyje na Sekach HD 202. Ale mam dość :)
pozdr ...
witam!
Tak się składa ze mam do sprzedania nowe słuchawki Beyerdynamic Dt 990 Pro 250 ohm za 599 zł, w razie czego mogę wystawić fakturę VAT.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Spam...
Nie jesteś mocno konkurencyjny. Dystrybutor austriacki proponuje bezpośrednio około 100 EUR.
Pozdrawiam.
...
Spam...
Nie jesteś mocno konkurencyjny. Dystrybutor austriacki proponuje bezpośrednio około 100 EUR.
Pozdrawiam....
... a w Polandii ceny od 600zł (ceneo). Wszak jesteśmy bardzo zamożnym krajem i każdego stać na przepłacanie rzędu nawet i 50% . Och, cóż za wspaniała Tuskolandia. Całe szczęście, że miłościwie panujące nam PO pozostawiło 23%VAT (który miał być na chwilę ... tak obiecali... right?) bo mamy wszyscy tyyyle kasy, że se możemy ją nabijać trawką i palić. Nic, to idę się przejechać Astonem do Bedronki. :) :) :)
Porownywalem z AKG K240, i wzialem bez wahania Takstary