Dave Smith Mopho

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
orbita
Re: Dave Smith Mopho

Post autor: orbita » poniedziałek 28 maja 2012, 16:20

...WitamMam problem z nowo zakupionym mopho , a dokładnie z tym ,że nie jestem w stanie wysłać sygnału midi do niego przez klawe. Próbowałem na kilku kablach , kilku klawiaturach sterujących. Nic . Przetestowałem wszystkie opcje w 'global parametr'. Czy jest na forum jakiś posiadacz?Albo ktokolwiek może jakoś pomóc?
...

A co to za ustrojstwo ta klawa ? Może przeczytaj instrukcje. Na pewno pomoże tobie w rozwiązaniu tego problemu. Nikt za ciebie nie będzie podłączał kolejnych kupionych przez ciebie instrumentów.

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Re: Dave Smith Mopho

Post autor: Soundscape » wtorek 29 maja 2012, 10:19

...
Witam
Mam problem z nowo zakupionym mopho , a dokładnie z tym ,że nie jestem w stanie wysłać sygnału midi do niego przez klawe.
Próbowałem na kilku kablach , kilku klawiaturach sterujących. Nic . Przetestowałem wszystkie opcje w 'global parametr'.
Czy jest na forum jakiś posiadacz?Albo ktokolwiek może jakoś pomóc?

...

Spróbuj zresetować go do fabrycznych ustawień wciskając i przytrzymując przycisk Program Mode póki się nie pojawi menu globalne. Wybierz "Reset Globals" i wciśnij Write. Wszelkie ustawienia MIDI powinny wrócić do wyjściowych i powinno działać. Jeśli nie, może coś być nie halo z łączami MIDI.

ODPOWIEDZ