Dave Smith Mopho
...WitamMam problem z nowo zakupionym mopho , a dokładnie z tym ,że nie jestem w stanie wysłać sygnału midi do niego przez klawe. Próbowałem na kilku kablach , kilku klawiaturach sterujących. Nic . Przetestowałem wszystkie opcje w 'global parametr'. Czy jest na forum jakiś posiadacz?Albo ktokolwiek może jakoś pomóc?
...
A co to za ustrojstwo ta klawa ? Może przeczytaj instrukcje. Na pewno pomoże tobie w rozwiązaniu tego problemu. Nikt za ciebie nie będzie podłączał kolejnych kupionych przez ciebie instrumentów.
...
A co to za ustrojstwo ta klawa ? Może przeczytaj instrukcje. Na pewno pomoże tobie w rozwiązaniu tego problemu. Nikt za ciebie nie będzie podłączał kolejnych kupionych przez ciebie instrumentów.
- Soundscape
- Kontakt:
Re: Dave Smith Mopho
...
Witam
Mam problem z nowo zakupionym mopho , a dokładnie z tym ,że nie jestem w stanie wysłać sygnału midi do niego przez klawe.
Próbowałem na kilku kablach , kilku klawiaturach sterujących. Nic . Przetestowałem wszystkie opcje w 'global parametr'.
Czy jest na forum jakiś posiadacz?Albo ktokolwiek może jakoś pomóc?
...
Spróbuj zresetować go do fabrycznych ustawień wciskając i przytrzymując przycisk Program Mode póki się nie pojawi menu globalne. Wybierz "Reset Globals" i wciśnij Write. Wszelkie ustawienia MIDI powinny wrócić do wyjściowych i powinno działać. Jeśli nie, może coś być nie halo z łączami MIDI.