słyszałem że piszczeć czasem też lubią........
Mam BeQuiet Streight Power odpukać na razie działa bezproblemowo :)
Ale jako pierwszy wziąłem Corsair i w nim coś buczało, więc tak szybko jak go przywiozłem do domu odwiozłem do sklepu.
W kwestiach zasilaczy trzeba badać najlepiej problem na miejscu.
Z tym Windows-em Vistą jak ktoś nie ma ciśnienia na więcej niż 4GB to nie wiem czy jest sens. Owszem będzie to pracować jako tako ale ilość niedoróbek w tym systemie bije chyba rekordy.
Windows XP ma dłuższy support niż Windows Vista

Karta graficzna: GeForce 8600GT Asus 512MB, DDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E
Posiadam identyczny model od jakiegoś czasu. Jak na razie nic tam się nie dzieje, w czasie upałów temperatura nie skoczyła znacząco max 70 - 80 stopnii. Kwestia wydajnego chłodzenia w obudowie i będzie ok. ALE te karty znane są z tego, że lubią się grzać no i minus ich taki, że zajmują sporo miejsca są szerokie, więć zabierają dwa sloty. W sumie dobre chłodzenie i można zapomnieć o niej. Teraz to wziąłbym sobie coś z Matrox-a, i cieszył się pięknymi "soczystymi" kolorkami

CoolerMaster Dominator Black
SUNBEAM 3D STORM BLACK
Antec PerfomanceOne P182 GunMetal
ANTEC P180 SILVER
Ja bym brał coś co ma BYCZY DUŻY 250 mm wiatrak z boku od strony płyty głównej i będzie pozamiatane :) Taki wiatrak jest praktycznie niesłyszalny a chłodzi całe wnętrze i komponenty a resztę dodatkowych wiatraczków z przodu można wyrzucić. Patrząc na testy i chłodzenie tych Antec-ów to IMO bez rewelacji a kasa duża, to samo można uzyskać odpowiednią tańszą obudową