Sprzętowy miks i mastering - jaki mikser?
- stevelukather
Ja mam dwa Great River i wlasnie o to mi chodzi,czy wpuszczajac 8 grup w Folcroma i za nim GR bedzie lepsze od sumy wpuszconej w GR.Podejrzewam,ze jesli Folcrom nie podbarwia i nie daje wlasnego soundu,to jest to bez sesnu.wole 2800 wydac na cos innego,bardziej potrzebnego?
...
W Twojej sytuacji , nie będzie to miało moim zdaniem róźnicy.Ale dzięki Folcromowi będziesz mógł z czasem podłączyć hardware bez strat i podbarwień które spowodowałby jakiś mikserek....
COOLSTEVEN,ale ja nie mam miksera,wszystko zgrywam w Logicu wewnatrz komputera,zgranie wychodzi do Great Rivera i wraca do TC Finalizer,tyle.
[addsig]
Re: Sprzętowy miks i mastering - jaki mikser?
...zainteresuj sie tascamem DM3200 albo 4800 z karta firewire - dm3200 mozna czasem znalezc w okolicach 6 kola a masz 32 kanaly w te i nazad po fw w 24/96........
Witam...
Właśnie noszę się z zamiarem zakupu DM3200 ale nie udało mi się jeszcze utrafić takiej ceny jaką podałeś.Masz może jakieś namiary byłbym wdzięczny.Pozdrawiam
Witam...
Właśnie noszę się z zamiarem zakupu DM3200 ale nie udało mi się jeszcze utrafić takiej ceny jaką podałeś.Masz może jakieś namiary byłbym wdzięczny.Pozdrawiam
www.despisestudio.com
Re: Sprzętowy miks i mastering - jaki mikser?
szukać i liczyć na fart - to wszystko
jak nie myślisz o tym to są ale jakbyś już chciał kupić to brak...
jak nie myślisz o tym to są ale jakbyś już chciał kupić to brak...