Duży problem z E-mu 0404
no jak napisalem to powtorze - tak sie konczy burdel w systemie i nie czytanie instrukcji
TA KARTA NIGDY NIE MIALA WYJSCIA NA SLUCHAWKI !!!!!!!
przeczytaj ta instrukcje (juz nawet nie instrukcje ale glupi opis karty)a nie robisz smietnik.......
TA KARTA NIGDY NIE MIALA WYJSCIA NA SLUCHAWKI !!!!!!!
przeczytaj ta instrukcje (juz nawet nie instrukcje ale glupi opis karty)a nie robisz smietnik.......
Re: Duży problem z E-mu 0404
Doskonale wiem ze karta nie ma wyjścia na słuchawki.Jednak działała dobrze przez pół roku. Może mi ktoś odpowiedzieć czy z używania słuchawek wynikło uszkodzenie fizyczne karty w skutek czego odbieram teraz tylko sygnał mono, czy jest to po prostu wina software'u.
-
- Kontakt:
...Doskonale wiem ze karta nie ma wyjścia na słuchawki.Jednak działała dobrze przez pół roku.
czyli przez poł roku mialeś polaczenie karta sluchawki ?? brrrr ?
Może mi ktoś odpowiedzieć czy z używania słuchawek wynikło uszkodzenie fizyczne karty w skutek czego odbieram teraz tylko sygnał mono
opisz dokladniej Twoje polaczenie i konfiguracje sprzetową tzn jaki mixer czy co tam masz
czy jest to po prostu wina software'u....
spruboj domyslną sesje wczytać...
najnowsze stery... etc
z tego co sie naczytałem te karty mają swoje jazdy, aczkolwiek nigdy(odpukać) nie mialem wiekszych problemów, jednak te ktore mialem wynikały z zle ustawionego Windowsa...
czyli przez poł roku mialeś polaczenie karta sluchawki ?? brrrr ?
Może mi ktoś odpowiedzieć czy z używania słuchawek wynikło uszkodzenie fizyczne karty w skutek czego odbieram teraz tylko sygnał mono
opisz dokladniej Twoje polaczenie i konfiguracje sprzetową tzn jaki mixer czy co tam masz
czy jest to po prostu wina software'u....
spruboj domyslną sesje wczytać...
najnowsze stery... etc
z tego co sie naczytałem te karty mają swoje jazdy, aczkolwiek nigdy(odpukać) nie mialem wiekszych problemów, jednak te ktore mialem wynikały z zle ustawionego Windowsa...
http://www.myspace.com/audiophone
tak miałem bezpośrednie połączenie karta - słuchawki, bo ten zestaw działał dobrze (do wczoraj), a na monitory zbierałem pieniądze. Domyślną sesję, wczytywałem, stery też. Jak już zapewne zdążyłeś się domyślić, mixera nie ma, jest bezpośrednie połączenie przez własnoręcznie zrobioną przejściówkę 2xmono -> stereo. A żeby uprzedzić pytania o sprawność tej przejściówki, podłączyłem słuchawki bez tej przejściówki bezpośrednio pod złącze L output oraz R output, i dzwiek przekazywany byl w obu przypadkach tylko na jeden, i ten sam kanal. Pozdrawiam
-
- Kontakt:
eeee
zdębiałem...
przejściówki... własnoręczne...
człowieku co Ty robisz...
słuchawki do wyjścia liniowego...
majstersztyk... i ten, no ''majstering''...
zdębiałem...
przejściówki... własnoręczne...
człowieku co Ty robisz...
słuchawki do wyjścia liniowego...
majstersztyk... i ten, no ''majstering''...
http://www.myspace.com/audiophone
Całkiem fajnie, ale twój post niestety nie pomógł mi w problemie. I nie wiem czemu widzisz problem we 'własnorecznie' robionych przejściówkach, to diy jest teraz fe ?:0 Wazne, ze dzialalo. Nic nie poradze ze nie mam pieniedzy amp sluchawkowy, a trzeba sobie radzic..
boze - jestes glupi??
pod co podlaczyles sluchawki?pod jedno wyjscie??
naprawde przeczytaj instrukcje.....tym bardziej ze jesli ja uszkodziles podlaczajac sluchawki to sie nie dziw......
co za ludzie.......
pod co podlaczyles sluchawki?pod jedno wyjscie??
naprawde przeczytaj instrukcje.....tym bardziej ze jesli ja uszkodziles podlaczajac sluchawki to sie nie dziw......
co za ludzie.......
zbynia, czytanie ze zrozumieniem sie klania, sluchawki podlaczylem pod jeden kanal tylko by sprawdzic poprawnosc dzialania przejsciowki...
-
Mam EMU 0404 2 lata i NIGDY żadnych problemóez nią nie było.
Jesli w kompie nie ma bałaganu wszystko działa az miło.
nagrałem ok 40-50 sesji (Cubase LE) i nigdy nie było problemów latencja 6 sm ( monitoring)i wszystko ko ,a mam tylko Atlona 2000+ i 512 ramu
Panowie CZytać instrukcję to nie karta za 30,- zł.
Pozdrawiam
nagrałem ok 40-50 sesji (Cubase LE) i nigdy nie było problemów latencja 6 sm ( monitoring)i wszystko ko ,a mam tylko Atlona 2000+ i 512 ramu
Pozdrawiam
...Mam EMU 0404 2 lata i NIGDY żadnych problemóez nią nie było.
Pozdrawiam...
Ja mam od roku, porządek w kompie zawsze nieprzeciętny. Porządek czy czytanie instrukcji nie ma nic do tego, że karta lubi sobie ni z tąd ni z owąd od czasu do czasu zamilknąć...
Pozdrawiam...
Ja mam od roku, porządek w kompie zawsze nieprzeciętny. Porządek czy czytanie instrukcji nie ma nic do tego, że karta lubi sobie ni z tąd ni z owąd od czasu do czasu zamilknąć...