Mixer z ADAT

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Boluś
Re: Mixer z ADAT

Post autor: Boluś » wtorek 08 lis 2005, 23:58

miałem na mysli ze 02R i 03d maja te same bebechy tylko 03d jest mniejszy i ma mozliwosc mixowania surand

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » środa 09 lis 2005, 00:52

ale czemu zaraz badziewie ?

W tej cenie nówki nie kupisz z tyloma kanałami tak jak ktos wczesniej napisał .

to fakt Behringer jest tani, ale i bardzo badziewny

---------------------------------

Hardi, gadasz takie farmazony że szok, zielonego pojecia nie masz.

Behringer DDX to flagowy produkt oferty B. i ma zasłużoną, bardzo dobrą opinię. Nie bez powodu wygrywa testy w uznawanych czasopismach i jest zachwalany na forach.

Nie trzeba się super znać na sprzęcie, aby móc ocenić jego brzmienie, bo to nie znajomość sprzętu ma do rzeczy, ale ucho, jeśli komuś wystarczy Behringer to proszę bardzo, nich go kupuje i cieszy się nim. A co do wiarygodności tych pseudo testów to ja mam już od dawna swoje zdanie, ale jak się okazuje nie tylko ja, na ten temat można coś więcej przeczytać tutaj. A co do Behringera to ja zdania nie zmienię, badziew i basta

Nawet kolega Zbynia, który stara się bronić Behrnigera napiał: „.nie sa takie zle - do polowy glosnosci bardzo nie szumia - pozniej juz tak”

[addsig]
gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » środa 09 lis 2005, 02:18

...Ja Cię bardzo proszę, nie rób znowu z siebie pośmiewiska.

A co do wiarygodności tych pseudo testów to ja mam już od dawna swoje zdanie, ale jak się okazuje nie tylko ja, na ten temat można coś więcej przeczytać tutaj.

Kurna znowu link do tego forum. Takich idiotyzmów, farmazonów, wyjątkowo błyskotliwych wniosków to nigdzie w sieci nie można przeczytać

Normalnie ROTFL roku

Nawet kolega Zbynia, który stara się bronić Behrnigera napiał: „.nie sa takie zle - do polowy glosnosci bardzo nie szumia - pozniej juz tak”

Jego słowa to nie wyznacznik, nie widzę powodu żeby sie tym przejować i je cytować.

...

Najfajniejsi sa Ci którzy kreuja opinie o czyms czego nigdy w ""ręcach"" nie mieli ale sie wypowiadaja. druga sprawa owo forum :) mam wrazenie ze ktos komus robi reklame , no cóz.

TUTAJ sa wypowiedzi uzytkwników na temat tego stołu UZYTKOWNIKÓW ! czyli ludzi którzy mieli stycznosc z tym mixerem , a nie bajko- pisarzy ,

Zbynia

Post autor: Zbynia » środa 09 lis 2005, 02:19

hardi jakby byl badziewny to bym go nie kupil - a gwarantuje ze za te pieniadze i tak bije mozliowsciami i jakoscia yamahe 01v na leb......

i co z tego ze behringer?

kupilem jeszcze wzmacniacz sluchawkowy ha4700 - i tez lepszego za te pieniadze na rynku nie znajdziesz....

jeszcze chcesz dodac jakies genialne opinie?

kazda firma ma produkty ktore sa bardzo dobre i kazda ma takie ktore sa gownem - kiedys chcialem sie pokusic na fucusrite voice master i sporo osob wybilo mi to z glowy przy prezentacji tego cuda....wzialem dbx.....

nie mowie ze ten mikser jest genialny - ale oferuje wysoka jakosc za zadne pieniadze.....w dodatku bije na leb urzadzenia drozsze dwukrotnie....

zwaz na to

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » środa 09 lis 2005, 07:58

Monter przestań się tak pienić, chyba każdy ma prawo do swojego zdania? A na tym forum po raz kolejny widzę, że gdy ktoś skrytykuje jakiś sprzęt, to może oberwać mu się po głowie Tym razem mi się oberwało, bo w końcu nie można napisać złego słowa o firmie Behringer

pozdrawiam

Przemek
[addsig]
gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
spiker

Post autor: spiker » środa 09 lis 2005, 08:56

poszedłem za tym linkiem....faktycznie trzech ludzi odnosi wrażenie, że cała reszta świata ich okłamuje.....
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...

Awatar użytkownika
mel

Post autor: mel » środa 09 lis 2005, 09:43

Kurna znowu link do tego forum. Takich idiotyzmów, farmazonów, wyjątkowo błyskotliwych wniosków to nigdzie w sieci nie można przeczytać

Normalnie ROTFL roku

A dokladnie ktory fragment tak Cie rozsmieszyl?

Awatar użytkownika
CD-RW

Post autor: CD-RW » środa 09 lis 2005, 22:47

...w dodatku bije na leb urzadzenia drozsze dwukrotnie....

Kolega zapewne pije do Yamahy, nie wiem, czym b "bije na głowę" Y. Zapewne nie tym, ze do Y mozna wlozyc karte ktora zamienia ten stol w 16 kanalowa karte dzwiekowa laczaaca sie z komputerem przez firewire.

Awatar użytkownika
mel

Post autor: mel » środa 09 lis 2005, 23:11

Najfajniejsi sa Ci którzy kreuja opinie o czyms czego nigdy w ""ręcach"" nie mieli ale sie wypowiadaja.

A mozesz skonkretyzowac, ktore to wypowiedzi na to wskazuja?

druga sprawa owo forum :) mam wrazenie ze ktos komus robi reklame , no cóz.

Dobrze, ze takie jest tylko Twoje wrazenie...

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » czwartek 10 lis 2005, 08:03

...

Najfajniejsi sa Ci którzy kreuja opinie o czyms czego nigdy w ""ręcach"" nie mieli ale sie wypowiadaja.

A mozesz skonkretyzowac, ktore to wypowiedzi na to wskazuja?

druga sprawa owo forum :) mam wrazenie ze ktos komus robi reklame , no cóz.

Dobrze, ze takie jest tylko Twoje wrazenie...

...

1 ) Hardi ...

2) reklame owego Forum !

naucz się stawiać znaki interpunkcyjne w odpowiednich miejscach :)

ODPOWIEDZ