Wyprzedaż w Native Instruments

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Pan_Jabu
Re: Wyprzedaż w Native Instruments

Post autor: Pan_Jabu » poniedziałek 30 lis 2009, 08:27

...To ja zadam trochę inne pytanie dotyczące NI- czyżby położyli lagę na PRO-53? Bo kopałem w ich serwisie, kopałem, ale opcji zakupu za grzyba nie ma ... 

Na to wygląda.

"Please note: This product is discontinued. You can find virtual-analog synth souds in a wide range of other NI products, such as MASSIVE, REAKTOR, KONTAKT and KORE."

Awatar użytkownika
KAFEL

Post autor: KAFEL » poniedziałek 30 lis 2009, 10:35

...
...To ja zadam trochę inne pytanie dotyczące NI- czyżby położyli lagę na PRO-53? Bo kopałem w ich serwisie, kopałem, ale opcji zakupu za grzyba nie ma ... 

Na to wygląda.

"Please note: This product is discontinued. You can find virtual-analog synth souds in a wide range of other NI products, such as MASSIVE, REAKTOR, KONTAKT and KORE."

...

To pewnego rodzaju ukłon w stronę wiernych użytkowników Komplete którzy kupują uaktualnienia od lat. Dzięki temu nie czują się "upokorzeni" nowymi niskimi cenami bo mają coś czego nie ma już w nowej ofercie. Nie wiem czy to celowy zabieg NI ale takie można odnieść wrażenie. W ten sam sposób zniknął Intakt, Kompakt i Spectral Delay.

Awatar użytkownika
KAFEL

Post autor: KAFEL » poniedziałek 30 lis 2009, 11:27

...kurcze mam deja vu, już przecież pisałem o tym w wątku o Komplete 6 Smile

Awatar użytkownika
doministry1

Post autor: doministry1 » poniedziałek 30 lis 2009, 19:46

Korzystajac z promocji kupilem dzis
caly szczesliwy,

Reaktora za 99 Euro.

Po zakonczeniu transakcji zaplaty karta kredytowa
zadnego maila, nic.
Tylko Explorer zapytal o wyskakujace okienko i cisza....

Ma ktos doswiadczenie z zakupami online w Native?

Bo tu zadnego sygnalu: troche slabo..
Dajcie znak.
Kompozytor, Instrumentalista, Improwizator

Awatar użytkownika
Pan_Jabu

Post autor: Pan_Jabu » poniedziałek 30 lis 2009, 19:51

...
caly szczesliwy,

Reaktora za 99 Euro.

zadnego maila, nic.

Dajcie znak....

Jakiego podałeś maila? Nie masz przypadkiem skrzynki na jakimś darmowym onecie czy tam wp?

Zaloguj się na swoje konto w NI i zobacz w "View my registered products and serial numbers" - co tam widać, czy jest Reaktor.

Awatar użytkownika
doministry1

Post autor: doministry1 » poniedziałek 30 lis 2009, 20:21

...
caly szczesliwy,

Reaktora za 99 Euro.

zadnego maila, nic.

Dajcie znak....

Jakiego podałeś maila? Nie masz przypadkiem skrzynki na jakimś darmowym onecie czy tam wp?

Zaloguj się na swoje konto w NI i zobacz w "View my registered products and serial numbers" - co tam widać, czy jest Reaktor.

No mam na Onecie tylko nie darmowym.

No i jak mam sie zalogowac na stronie skoro podczas zakupu nie tworzylo zadnego konta,
tylko wpisywalem swoje dane.

Awatar użytkownika
Pan_Jabu

Post autor: Pan_Jabu » poniedziałek 30 lis 2009, 20:23

No mam na Onecie tylko nie darmowym.

To może sprawdź w jakimś filtrze antyspamowym, czy nie zatrzymało Ci maila. Wiem, że ze skrzynkami onetowymi były problemy, nie wiem czy z komrcyjnymi też.

No i jak mam sie zalogowac na stronie skoro podczas zakupu nie tworzylo zadnego konta,
tylko wpisywalem swoje dane....

Nie podawałeś żadnego hasła? Loginem jest adres email. Zawsze podczas pierwszego zakupu zakładane było konto NI.

Musisz mieć konto, żeby potem aktywować oprogramowanie.

Awatar użytkownika
Pan_Jabu

Post autor: Pan_Jabu » poniedziałek 30 lis 2009, 20:27

Nie podawałeś żadnego hasła? Loginem jest adres email. Zawsze podczas pierwszego zakupu zakładane było konto NI.

A dokładniej: drugi krok składania zamówienia: "2. Registratration", gdzie albo logujesz się na już istniejące konto, albo podajesz adres email, żeby założyć nowe. Nie pamiętam, czy gdzieś dalej określa się własne hasło, czy też NI przesyła jakiś mail z hasłem inicjalnym do późniejszej zmiany...

(Sorry za dubel)

Awatar użytkownika
doministry1

Post autor: doministry1 » poniedziałek 30 lis 2009, 20:34

A dokładniej: drugi krok składania zamówienia: "2. Registratration", gdzie albo logujesz się na już istniejące konto, albo podajesz adres email, żeby założyć nowe. Nie pamiętam, czy gdzieś dalej określa się własne hasło, czy też NI przesyła jakiś mail z hasłem inicjalnym do późniejszej zmiany...

(Sorry za dubel)

No wlasnie nie podawalem zadnego cholernego hasla i nie zakladalem zadnego konta.

Proces zakupu dotyczyl dokladnego adresu, takze pocztowego, nawet komorke musialem podac, potem oczywiscie numer karty, haslo etc.

ale konta NIE zakladalem i maila nigdzie, rowniez w spam.

Co za g....
Jak tak wyglada ich obsluga to rewela.
Na razie kupa.

Awatar użytkownika
Pan_Jabu

Post autor: Pan_Jabu » poniedziałek 30 lis 2009, 20:39

No wlasnie nie podawalem zadnego cholernego hasla i nie zakladalem zadnego konta.

Proces zakupu dotyczyl dokladnego adresu, takze pocztowego, nawet komorke musialem podac, potem oczywiscie numer karty, haslo etc.

ale konta NIE zakladalem i maila nigdzie, rowniez w spam.

Co za g....
Jak tak wyglada ich obsluga to rewela.
Na razie kupa....

Zakładałeś, tylko o tym nie wiesz, bo nie czytasz uważnie tego, co jest napisane na ekranie. Podawałeś email i wszystkie dane - tym samym zakładałeś konto.

Prawdopodobnie został do Ciebie wysłany email z potwierdzeniem i/lub hasłem do konta, tyle że nie doszedł. Jeżeli tak, to problem leży bardziej po stronie Twojego dostawcy usług pocztowych, a nie NI. Jeżeli mail nie dotrze w rozsądnym czasie, napisz do supportu NI i opisz problem.

ODPOWIEDZ