......Zainstalowałem sp2 i jest to samo tzn system widzi rme tylko jak w biosie jest właczona karta zintegrowana a drugąkartę ati widzi cały czas bez względu na to czy opcja zintegrowanej audio jest czy nie jest wyłączona w biosie. co najdziwniejsze oprogramowanie ati mam też przy karcie graficznej i praktycznie sterowniki audio ładują się włąsnie przy instalacji sterów vga....
Zmień slot PCI... tam może być problem.
Moje RME nie wspódzieliła zasobów z kartą graficzną ATI.
Pozdrawiam
Piotr...
zmieniałem co prawda tylko raz o jeden wyżej ale zmieniłem i nic.Czyli to może być konflikt z grafiką??może spróbować wrzucić starą na pci? jeżeli by zadziałąło to 350 zł w plecy, ale przynajmniej nie wiązałoby się z wymianą całej płyty głownej - jakos musze temu zaradzić jak by nie patrzył.
RME - problem z instalacją na nowym komputerze
Re: RME - problem z instalacją na nowym komputerze
......
konflikty zobaczysz w menadzerze urzadzen
zreszta nie sadze by to bylo cokolwiek ze spzetem - raczej uparty sterownik - czy instalowales je na sile na wszystkie sposoby??
czy instalowales jakies sterowniki przed instalacja rme?
warto zainstalowac jako pierwsza bo roznie bywa - pamietaj by system nie zawieral zadnych plikow rme z wczesniejszych instalacji - moze jakas zamulka jest windowsowa...
konflikty zobaczysz w menadzerze urzadzen
zreszta nie sadze by to bylo cokolwiek ze spzetem - raczej uparty sterownik - czy instalowales je na sile na wszystkie sposoby??
czy instalowales jakies sterowniki przed instalacja rme?
warto zainstalowac jako pierwsza bo roznie bywa - pamietaj by system nie zawieral zadnych plikow rme z wczesniejszych instalacji - moze jakas zamulka jest windowsowa...
Re: RME - problem z instalacją na nowym komputerze
Witam Was
Już po kłopocie - przyszedł znajomy -specjalista od kompów, coś poprzestawiał, popatrzył na płytę główną, sprawdził okablowanie, włozył RME i wszystko śmiga.
DZieki Wielkie za zainteresowanie/ Nareszcie znów bede mół efektownie działać.
Pozdrawiam
Już po kłopocie - przyszedł znajomy -specjalista od kompów, coś poprzestawiał, popatrzył na płytę główną, sprawdził okablowanie, włozył RME i wszystko śmiga.
DZieki Wielkie za zainteresowanie/ Nareszcie znów bede mół efektownie działać.
Pozdrawiam