no wiec sprawa jasna, temat uwazam za zamkniety :) dzieki wielkie, teraz pozostaje polowanie, ale widze ze na allegro ktos wlasnie to opyla :)
...
Tak prawdę mówiąc, to po zakupie MOTU możesz sprzedać RME, gdyż dostajesz 8 we/wy analogowych + 2 x ADAT (tak wiem, że są 3, ale jedno pracuje równolegle z analogami).
Chyba, że Twój Digiface pracuje z laptopem.
Preamp z ADAT I/O
Re: Preamp z ADAT I/O
Chyba, że Twój Digiface pracuje z laptopem....
dokladnie, mam digiface'a + cardbus i za nic w swiecie nie zamienilbym tego na nic innego ;) zwazywszy, ze ostatnio nawet porwalem sie na miksowanie koncertu live wlasnie na laptopie, na wirtualnym mikserze, i rme poprostu dalo rade na maksa, zero problemow, po to wlasnie szukam czegos do eksternali aby moc wykorzystac zewnetrzne poglosy i bardziej wymagajace efekty :)
dokladnie, mam digiface'a + cardbus i za nic w swiecie nie zamienilbym tego na nic innego ;) zwazywszy, ze ostatnio nawet porwalem sie na miksowanie koncertu live wlasnie na laptopie, na wirtualnym mikserze, i rme poprostu dalo rade na maksa, zero problemow, po to wlasnie szukam czegos do eksternali aby moc wykorzystac zewnetrzne poglosy i bardziej wymagajace efekty :)