O ile mam jakieś doświadczenie w konfigurowaniu ekranów pod dwa monitory to irytuje mnie taka mała rzecz.
Chodzi o np. pasek windows. Czy u was również macie pasek wraz zegarem rozciągniety na dwa ekrany? Tzn. tak ze zegar i ikony aktywnych programów są na samym koncu prawego ekranu? Co zrobic żeby programy (inne niż DAW) w podstawowej formie otwierały się tylko na pierwszym ekanie, zeby uwględialy tylko ten obszar (np. filmy full screen, okna zmaksymalizowane itp.) opcja dwóch różnych pulpitów chyba nie wchozdi w gre ponieważ przy tej opcji chyba nie da rady zeby DAW korzystał z dwóch osobnych pulpitów (Głowny + pomocniczy) - a moze jednak sie mylę?
Czy jest inny sposób podzieleniea ekranów, ew. tak zeby tylko DAW korzystał z dwóch. Aktulanie robie to na Geforce 6600GT.
Napiszcie jak wy to macie skonfigurowane. Napewno to pomoze i wycianie sie jakis środek. Jeszcze jedno, kto uzywa programu UltraMon? Da sie cos na tym zdziałać? Póki co pytam bo nie mam czasu kombinować bo robota stoi. Ale licze na waszą pomoc. Dzieki!
Pozdrowienia!