.........czytajac wypowiedzi tradeusa dochodze ze TI to gniot :(, mam virusa b mam zaladowywane wszystkie factory preset z TI i tez wszystko fajnie chodzi (choc dla wielu to juz hardcore ladowac dzwieki z nowego Ti to starszego o 6 lat modelu b hehe), chialem zmienic virusa na TI ale chyba nie zrobie tego skoro sa takie problemy z nim
pozdro...
Mam problemy, które niestety wynikają z mojej początkowo słabej znajomości tego instrumentu, ale nigdy w życiu bym nie użył stwierdzenia, że virek to gniot :) powiem szczerze, że ten instrument przekroczył moje najśmielsze oczekiwania - im więcej na nim tworze i gram, tym bardziej sie w nim zakochuje, a tworzenie - przynajmniej dla mnie - to sama przyjemnośc :)
Wiadomo, że czasami o coś tutaj pytam - bo moge mieć ewentualne problemy - ale prosze neich to nie stawia nikogo w fakcie i przekonaniu, ze ten syntezator to wczesniej wspomniany "gniot" :)
uwielbiam ten synth i nigdy bym go nie zamienił na nic innego :)
Pozdrawiam ;)...
Nie chodzi mi o to ze brzmienie vira ot gniot :) , ale sama funkcyjnosc , ciagle zawieszki, problemy z wspopraca oprogramowania virusa z kompem , wiele ludzi narzeka ze TI jest strasznie nie stabilne mam b i powiem szcerze ze nie zaluje ze nie mam TI, bo przynajmniej nic mi sie nie wiesza ani nie krzaczy :)

...
Na B tez zrobi sie no prawie to samo co na TI
tez bardzo udany synth
jak kupilem ti to zastanawialem sie czy nie zamienic na C
bo co chwile jakies zawieszki midi,nie zapamietywal ustawien w sesji sx3..
ale kupilem powercore i do tej pory uzywam
a ti mam nadzieje ze dopracują z czasem.
Ostatnio bardzo polubiłem Korga Legacy i sobie kupiłem bo
jest naprawde dobry ale potrzebuje silnej maszyny!