Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
-
Miłaszewski
Re: Sumowanie analogowe
autor: Miłaszewski » środa 16 lip 2008, 13:27
Czy nie wstyd ci pisac takie pierdoly?
Mordke

widzial? Widzial. Zart to byl.
Bo na razie sie chwalisz brakiem wiedzy i totalna ignorancja.
Konkretnie to gdzie? Bo zawsze sie mozna czegos nauczyc, tylko wskaz, gdzie ten brak wiedzy widzisz...
...
kurcze - przepraszam, to ja w takim razie wykazalem sie nizinami intelektualnymi nie rozumiejac zartu... wstyd
[addsig]
-
j.bravo - Posty:386
autor: j.bravo » środa 16 lip 2008, 13:29
Czy nie wstyd ci pisac takie pierdoly?
Jezeli wiesz o czyms, czego nie wiemy, a czego na pewno ja nie wiem, to sie tym z nami podziel.
Bo na razie sie chwalisz brakiem wiedzy i totalna ignorancja. Co to jest w ogole za dyskusja jezeli niektorzy zamiast wypowiedziec sie logicznie znizaja swoj poziom intelektualny do odizolowanej od edukcaji przez ostatnie 500 lat wsi?
...
Człowieku, trochę dystansu. Coś dziwnie mocno siedzi Ci ten temat na wątrobie.
Jestem przystojny i młody
-
matiz
-
Kontakt:
kurcze - przepraszam, to ja w takim razie wykazalem sie nizinami intelektualnymi nie rozumiejac zartu... wstyd
Wstyd - tym bardziej, ze tak do konca to nie jest zart... bo to urzadzenie rzeczywiscie jest nieliniowe, jak na "prawdziwy sumator" przystalo

.
Pamietam kiedys byl juz podobny watek, z linkami do porownania roznych sumatorow, i miks przez neve byl najbardziej skompresowany, wrecz bezwstydnie. Specjalnie czy nie, nie wiem, ale saturacja tam nastepuje i juz. Jak pisalem, nie jestem zwolennikiem tego typu urzadzen ani zabiegow, choc marketingowego znaczenia nie sposob odmowic. Kolejny temat, po "lampowym ocieplaniu". Co dalej?
-
pixel
...Czy nie wstyd ci pisac takie pierdoly?
Jezeli wiesz o czyms, czego nie wiemy, a czego na pewno ja nie wiem, to sie tym z nami podziel.
Bo na razie sie chwalisz brakiem wiedzy i totalna ignorancja. Co to jest w ogole za dyskusja jezeli niektorzy zamiast wypowiedziec sie logicznie znizaja swoj poziom intelektualny do odizolowanej od edukcaji przez ostatnie 500 lat wsi?
...
Człowieku, trochę dystansu. Coś dziwnie mocno siedzi Ci ten temat na wątrobie....
moze dlatego ze nie chce zeby ludzie poprzez błedne przykłady i nie żetelne posty wydawali grube pieniadze na urzadzenia ktore okażą sie nie byc tym, czym być miały??
--------
Kiedys bylem podatny na to ze to czy tamto mozna zrobic tylko na sprzecie za duże $$$ a potem, w miare doświadczenia i praktyki okazywało się że można zrobić to samo za grosze. Potrzebne tylko było WŁASNE doświadczenie i zdolności a nie magiczny sprzęt który sam nas wyręcza od pracy.
Ludzie - uwierzcie w siebie a nie w pudełka napędzane potężnym marketingiem. No i w cyfre, bo jest obecnie na niesamowitym poziomie :)
-
matiz
-
Kontakt:
można zrobić to samo za grosze
Czasem mozna, czesciej nie, nie czynilbym z takiego stwierdzenia reguly...
-
pixel
...
można zrobić to samo za grosze
Czasem mozna, czesciej nie, nie czynilbym z takiego stwierdzenia reguly......
regułą tego nie nazywam, raczej przykładem ze nie można ślepo wierzyć w sprzęt. a czy cześciej nie to bym nie był taki pewien. jak już to 50/50
-
matiz
-
Kontakt:
nie jestem zwolennikiem tego typu urzadzen ani zabiegow
Zebysmy sie dobrze zrozumieli, nie jestem zwolennikiem w sensie panaceum, bo w ogole to jestem zwolennikiem wszystkiego

-
Miłaszewski
autor: Miłaszewski » środa 16 lip 2008, 14:38
Człowieku, trochę dystansu. Coś dziwnie mocno siedzi Ci ten temat na wątrobie....
moze dlatego ze nie chce zeby ludzie poprzez błedne przykłady i nie żetelne posty wydawali grube pieniadze na urzadzenia ktore okażą sie nie byc tym, czym być miały??
dokladnie - nie cierpie klamstw i oszustw, nawet jesli sa zrobione niechcacy - i tak samo nie lubie kiedy ludzie latwo daja sie na nie nabierac
[addsig]
-
PiotrK
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 05:59 przez
PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
-
Feefrock
autor: Feefrock » środa 16 lip 2008, 20:44
--------
Kiedys bylem podatny na to ze to czy tamto mozna zrobic tylko na sprzecie za duże $$$ a potem....
a ja kiedys byłem podatny na to, ze za małe $$$ można zrobic to samo co za duże $$$. Posłuchałem polskiego hip hopu (składanego na PC) i amerykańskiego (miksowanego na gratach za wielkie $$$) i zmieniłem zdanie.