Rzeczywiście wartości pasma mogą być zakłamane i nie prawdzwie, z tym że mimo wszystko P11A schodzą słyszalnie niżej niz A7.
Faktycznie może to być podobnie jak w A7x czyli cos w okolicach 50 Hz, tylko teraz w takim razie jak sie ma to wszystko do pasma przy A5x ktore chce kupić autor? 50 Hz-50 kHz? To chyba jakis absurd albo faktycznie +/-10db
Ja tez nie polecam takich maleństw bo to troche przesada.
Co do P11A - nie wiem dlaczego szef je zmienial..teoretycznie i oficjalnie chodzilo o gwarancje ze firma nie chciala miec problemow i bawić się w naprawy to została zakupiona nowa para A7.
Ale dla mnie to bezsensu upgrade..chyba raczej downgrade..mniej dołu, mniejsza moc, słaba detaliczność brzmieniowa, A7 graja 'fajnie' ale malo prawdziwie.
Teraz tak mysle ze może uda sie namowc na zmiane A7 na A7X. Chyba dużo lepszy monitor, musze znalezc czas i skoczyć do sklepu je posluchac.
Ale co tu duzo mowic..Adam dosc szybko wypuścił nowa serie AX a jakos A7 nie stało się tak popularne i powszechne jak A7x. Cos jest na rzeczy. Mi nie odpowiada w ogole brzmienie A7. Niby wszystkiego można się nauczyć ale no świadomość ze jest miks, ktory brzmi fajnie na A7 a puszczony gdziekolwiek indziej juz tak fajnie nie zabrzmi nie jest taka super.