no tak
behringer to kupa
w takim razie jaki model jakiego producenta jest tuż nad nim cenowo i już nie jest kupą?
Jaki sprzęt do domowego studyjka
Re: Jaki sprzęt do domowego studyjka
Dziwna sprawa jak sie czyta recenzje. Jeden koleś zachwala, ile to plusów za małe pieniądze, porównuje niemal do Focusrite, następny koleś ostrzega cały świat przed Behringerem, traktując te firmę jako kolejną pomyłkę ludzkości po bombie atomowej. Czarne-białe. Nie ma nic po środku.
Niemniej jednak ponawiam swoje pytanie.
Niemniej jednak ponawiam swoje pytanie.
PS> Monter, masz błąd w opisie

...Dziwna sprawa jak sie czyta recenzje. Jeden koleś zachwala, ile to plusów za małe pieniądze, porównuje niemal do Focusrite, następny koleś ostrzega cały świat przed Behringerem, traktując te firmę jako kolejną pomyłkę ludzkości po bombie atomowej ...
Moj kumpel wychwala swoja malzonke pod niebiosa, natomiast w opinii wiekszosci znajomych jest to wredny babsztyl.
Moj kumpel wychwala swoja malzonke pod niebiosa, natomiast w opinii wiekszosci znajomych jest to wredny babsztyl.

- AlfonsoRodeo
Panowie, nie dyskryminujcie Nehringera tylko z racji, ze to 'chinszczyzna'. Bardzo wiele nawet tych markowych produktow jest produkowanych wlasnie w tymze kraju. Samo pochodzenie nie decyduje do konca o jakosci. Osobiscie znam kilka produktow Behringera, ktore nie sa duzo gorsze od wiele drozszej konkurencji. Takim produktem jest np. Ultra-Drive DCX2496, ktorego mam juz 3 sztuki i, poki co, wszystkie egzemplarze dzialaja jednakowo dokladnie i dobrze. Kazdemu producentowi zdazylo sie czasami 'wcisnac kit', oszukac. Ja bym nie dyskryminowal tej marki, bo bardzo wiele rzeczymozna z tych urzadzen osiagnac, oczywiscie o ile ktos, kto tymi urzadzeniami steruje, posiada odpowiednie umiejetnosci. Gdyby Behringer byl w zupelnosci do niczego, nie gralaby na chocby kompresorach tej marki grupa METALLICA (a to chyba nie sa amatorzy). Po prostu sa produkty lepsze i te gorsze. Kazde z nich swoich nabywcow znajduja i beda znajdowac.
Wydaje mi sie, ze obiektywnie patrzac, jest troche prawdy w tym co napisalem. Chcialbym to dac pod rozwage przeciwnikom tejze marki.
Pozdrawiam
Wydaje mi sie, ze obiektywnie patrzac, jest troche prawdy w tym co napisalem. Chcialbym to dac pod rozwage przeciwnikom tejze marki.
Pozdrawiam

Doghead, zapomniałeś zacytować mojej wypowiedzi w całości. Bo "Czarne-białe. Nie ma nic po środku." nadaje w pełni sens mojej wypowiedzi. Bo tak kontrowersyjny to może być najwyżej MARILYN MANSON [apropos opisu Montera], albo się go kocha albo nienawidzi. A właśnie takie firmy jak Behringer, adresujące swe produkty do tej grupy po środku [między totalną amatorszczyzną i pełnym profesjonalizmem] powinny, według mnie, zbierać komentarze " nie ziębi ale też nie grzeje".
Ale OK, skoro rzeczywistośc jest jaka jest, nie mam nic do gadania.
Jaka więc firma jest w dziedzinie preampów tuż nad Behringerem [jeśli w ogóle można je tak ustawiać] ?
Ale OK, skoro rzeczywistośc jest jaka jest, nie mam nic do gadania.
Jaka więc firma jest w dziedzinie preampów tuż nad Behringerem [jeśli w ogóle można je tak ustawiać] ?