Nowe sterowniki do kart EMU
Czy wersja beta chodzi poprawnie pod XP ?, bo z moją, tą z pakietu dzieją sie dziwne zaniki po kilku dniach .
- miszkomen1
Re: Nowe sterowniki do kart EMU
Witam.
Mam następujący problem:
Zainstalowane mam 'pierwotne' sterowniki do 1212m, a kiedy chcę a zrobic update do 1.81 pojawia się komunikat: 'Setup is unable to detect a supported product on your system'. A i drugi problem to trzaski zaraz po włączeniu kompa, po chwili się uspokaja.
Umie może ktoś pomóc?
Mam następujący problem:
Zainstalowane mam 'pierwotne' sterowniki do 1212m, a kiedy chcę a zrobic update do 1.81 pojawia się komunikat: 'Setup is unable to detect a supported product on your system'. A i drugi problem to trzaski zaraz po włączeniu kompa, po chwili się uspokaja.
Umie może ktoś pomóc?
pewnie smietnik w systemie - nigdy nie mialem kloptow z emu na zadnym komputzerze - karta 1212m
pod vista mi smiga - bezproblemowo idzie 8 kanalow - na starych nie chcialo zupelnie
pod xp nie sprawdzalem
Pod XP też śmiga muli-chanel 5.1 i 7.1.
Na to czekałem.
pod xp nie sprawdzalem
Pod XP też śmiga muli-chanel 5.1 i 7.1.
Na to czekałem.
Były Band Leader, obecnie biurokrata. Hobby: home recording
to jeszcze chwilke poczekasz bo to beta :D
ale tez mi na tym zalezalo - teraz majc ada moda sobie kino domowe zmajstrowac - i to nie byle jakie majac dobry odsluch
mam nadzieje ze poprawia tylko ten blad z master wolume
ale tez mi na tym zalezalo - teraz majc ada moda sobie kino domowe zmajstrowac - i to nie byle jakie majac dobry odsluch
mam nadzieje ze poprawia tylko ten blad z master wolume
- miszkomen1
Przepraszam za wcześniejsze głupie pytanie. Okazał się, że te 'pierwotne' sterowniki to wersja 1.82, jednak problem z trzaskami po włączeniu kompa pozostał. Zaczyna sie to po tym jak znika logo patchmixa z charakterystycznym dźwiękiem.
Miał może ktoś podobny problem?
Miał może ktoś podobny problem?