DBX 166 XL na master?
Re: DBX 166 XL na master?
......DSP1400P za 400zł :)
DEQ2496 za około 1200zł
DSP8024 za około 600zł
...
pracowales na ktryms z nich ? jak wplywaja na brzemienie sa przezryczyste czy jakos je znieksztalcaja ? i ktorego bys polecal najbardziej jako limiter ?...
UltraCurve2496
wystarczajaco przezroczysty
[addsig]
DEQ2496 za około 1200zł
DSP8024 za około 600zł
...
pracowales na ktryms z nich ? jak wplywaja na brzemienie sa przezryczyste czy jakos je znieksztalcaja ? i ktorego bys polecal najbardziej jako limiter ?...
UltraCurve2496
wystarczajaco przezroczysty
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
a jak sprawa sie ma odnosnie ULTRA-DYNE PRO DSP9024 ? da rade na master ? i jak z brzmieniem. przezroczysty jest ? dzieki z gory
a i co lepiej UltraCurve2496 czy ULTRA-DYNE PRO DSP9024 jesli chodzi o mastering ?
...a i co lepiej UltraCurve2496 czy ULTRA-DYNE PRO DSP9024 jesli chodzi o mastering ?
...
naczy mastering w sensie wielopasmowy limiter bo kompresor juz mam
...
naczy mastering w sensie wielopasmowy limiter bo kompresor juz mam
- AlfonsoRodeo
......a i co lepiej UltraCurve2496 czy ULTRA-DYNE PRO DSP9024 jesli chodzi o mastering ?
...
naczy mastering w sensie wielopasmowy limiter bo kompresor juz mam...
UltraDyne pracuje w 6-bandach jako kompresor/limiter. Nadaje sie jako taki procesor koncowy. Byc moze nie jest to Finalizer czy Quantum, czy L3 Wavesa, ale na pewno cos rozsadnego (majac umiejetnosci) nim wykrecisz, bo mozliwosci ma bardzo duze. Nie wiem tylko, czy to urzadzenie to oby nie jest bardziej procesor radiowy, tak jak DBMax od TC Electronic.
...
naczy mastering w sensie wielopasmowy limiter bo kompresor juz mam...
UltraDyne pracuje w 6-bandach jako kompresor/limiter. Nadaje sie jako taki procesor koncowy. Byc moze nie jest to Finalizer czy Quantum, czy L3 Wavesa, ale na pewno cos rozsadnego (majac umiejetnosci) nim wykrecisz, bo mozliwosci ma bardzo duze. Nie wiem tylko, czy to urzadzenie to oby nie jest bardziej procesor radiowy, tak jak DBMax od TC Electronic.
a co sądzicie o BEHRINGER ULTRAMIZER PRO DSP 1424 jako limiterze na master ? dzieki za odp
...a co sądzicie o BEHRINGER ULTRAMIZER PRO DSP 1424 jako limiterze na master ?...
Do czego Ultramizer Pro?
[addsig]
Do czego Ultramizer Pro?

[addsig]
Administrator serwisu
Nie Prawda!!! Mam ultramizer PRO DSP1424P i ma ustawienia fabryczne. To raczej znacznie droższy Ultracurve DEQ2496 nie ma żadnych ustawień fabrycznych :(
Na master polecam TC Electronic Finalizer Plus używam i chyba juz nie zmienie na nic innego na allegro był ostatnio dostępny za jakies 2000 zł.
Logic express 8,RME FF400, Akai Mpc2000xl,Virus Ti,Roland JP8000,FM 8,Surge,Tc Electronic Finalizer,Tl Audio 5013 mk2, 2 x 1176 clone, 2 x pultec clone,SSL4000 bus compressor clone with external sidechain,
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.