E-mu 0404 z nowym oprogramowaniem

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Zbynia
Re: E-mu 0404 z nowym oprogramowaniem

Post autor: Zbynia » niedziela 11 wrz 2005, 13:17

chwila czegos nie zrozumiales - wez sobie samplitude - tam mozesz zrobic wszystko na dwoch sciezkach dzieki temu ze kazdy "klocek" ma osobno ustawiana glosnosc ,efekty i equalizacje,wysylki rowniez...

tego sonar na przyklad nie oferuje - wiec jak chcesz poequalizowac czy pobawic sie efektami to automatycznie musisz korzystac z wielu sladow

pozatym pomysl o przejrzystosci - bo jak usiadzie przy takim projekcie ktos nowy to tylko ci nawrzuca

PKedzia

Post autor: PKedzia » niedziela 11 wrz 2005, 20:43

Panowie po prostu czepiacie sie E mu 0404 to dobra karta z b.dobrym softem i za taka kase nie dostaniecie nic innego ,a jak ktoś jest "profesjonalistą" to i 128 sladów audio mu nie wystarczy bo będzie miał problemy z konfiguracją Sonara czy Cubase niezależnie od wersji.
Muzyka + saksofon = wielka pasja

Zbynia

Post autor: Zbynia » wtorek 20 wrz 2005, 14:05

na stronie emu ten zestaw programow jest dostepny w cenie 25 dolarow - to i tak bardzo tanio - oczywiscie dla uzytkownikow kart emu

jenia

Post autor: jenia » niedziela 15 sty 2006, 06:46

...Panowie po prostu czepiacie sie E mu 0404 to dobra karta z b.dobrym softem i za taka kase nie dostaniecie nic innego ,a jak ktoś jest "profesjonalistą" to i 128 sladów audio mu nie wystarczy bo będzie miał problemy z konfiguracją Sonara czy Cubase niezależnie od wersji....

witam..widze , ze masz pojecie co do tej karty dzwiekowej i w zwiazku z tym mam pytanie:czy daloby rade zebys mi troche pomogl w obsludze tej skomplikowanej karty?...jezeli tak to bylbym Ci bardzo wdzieczny. mam co prawda instrukcje,ale i tak nie wiem wielu , wielu zeczy! jezeli Bylbys chetny mi pomoc,to ja jestem w stanie wpasc do twojego miasta lub Ciebie zaprosic do mnie,poniewaz zalezy mi na tym.mam proteusa z bankami dzwiekow,do tego jakas chora wersje ;cubbasis.bardzo chce tworzyc muzyke na komputerze,ale nie za bardzo mam z kim o tym pogadac! wiem , ze jak sam tego nie rozgryze to sie nie naucze,ale sa takie tematy w tej karcie z ktorymi nie mam szans.do tej pory przez ok.5 lat zajmowalem sie human beatboxem.jeszcze wczesniej spiewalem i gralem na kilku instrumentach. b.prosze o twoja pomoc. ps.mieszkam na slasku. pozdrawiam.
po prostu lubie muzyke

Awatar użytkownika
Groch

Post autor: Groch » niedziela 15 sty 2006, 16:41

Sonar LE - 64 ścieżki audio...

********************i**

...i tylko 24 inserty efektów jednocześnie:(. Uważam, że to świetny program, dlatego szukam inforamcji o upgradzie...

Awatar użytkownika
JM

Post autor: JM » piątek 20 sty 2006, 17:34

Następne wieści w departamencie E-MU potwierdzające realizację określonej strategii: 1, 2.

ODPOWIEDZ