Tak, to jeden z najpopularniejszych tego typu mikserów na planach filmowch, ale ma jedną wadę... phantom ma 18V :(
Baterie też na długo nie starczają...
No wlasnie stad moje zainteresownaiem Twoim Phantomem na baterie.
Zreszta bylem ostatnio w Londynie gdzie takie phantomy byly w Turnkeyu okazyjnie za 59 funtow i poszly tak szybko ze nie zdazylem zanabyc. Normalna cena to 99 funciakow. Wiec Monter masz nisze...
Jeszcze pytanko czy z takiego akumulatora jaki opisujesz do Soundcrafta moglby byc zasilany mikroport Shura Diversity. Jego zasilacz ma parametry na Outpucie 12V 250 mA 3VA?
Mówisz o odbiornikach UP4 czy "zwykłych"? One wszystkie sa zasilane napięciem stałym (UP też zbaterii?), więc z akumulatora pociągną.
To dosyc stary typ mikroportu SHure LSeries MARCAD Diversity. Na necie prawie nic o nim nie ma. Ale masz racje napiecie stale z tylu na wejsciu zasilacza ma symbol VDC ale dodatkowo jeszcze cos co mnie niepokoi czyli zakres napiecia 12,5-18 Volt. Choc zasilacz jak juz wspomnialem 12 V. Czyli co, trzeba baterii o wiekszym napieciu czy wystarczy 12V?
A takiego
zasilacza sam sobie nie zrobisz?

Jakos lutowanie nie jest moja mocna strona, tylko w sytuacjach awaryjnych a tez innej pracy w studio dostatek. Potestuje tego Behringera i moze sie zglosze do Ciebie po taki Phantom?
P.S.
Czytaliście wywiad z Panem Nikodemem Woł-Zalewskim z najnowszym wydaniu Film&TV Kamer? :D
...
Jeszcze nie...
pozdrawiam
ts