Różnice pomiędzy E-MU 1820 a 1820M

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
ovca
Re: Różnice pomiędzy E-MU 1820 a 1820M

Post autor: ovca » piątek 18 mar 2005, 13:24

...No to mamy kaszanę jakiej się nie spodziewałem.

To jest bardzo poważny defekt bo jak np. dogrywa czy ingerowa w 5,1 gdy system takiej formuły nie obsługuje !!!!!! ...

hmm; nie orientuje sie bo nigdy nie zajmowalem sie dzwiekiem przestrzennym, ale na chlopski rozum to dzwiek 5.1 moznaby wypuscic na 6 wyjsc fizycznych i jakos powinno dzialas; ?
Jestem muzykiem; gram na skrzypcach el., klawiszach, gitarze... zapraszam na moja strone: www.ovca.republika.pl oraz strone zespolu BORDERLINE: www.borderline.art.pl !!!

Awatar użytkownika
szkudlik

Re: Różnice pomiędzy E-MU 1820 a 1820M

Post autor: szkudlik » piątek 18 mar 2005, 13:28

...No to mamy kaszanę jakiej się nie spodziewałem.

To jest bardzo poważny defekt bo jak np. dogrywa czy ingerowa w 5,1 gdy system takiej formuły nie obsługuje !!!!!! ...

Nie obsluguje przez Windowsowe, zeczywiscie racja....

Ja tego nawet nie zauwazylem, bo uzywam SX2 i AISO, a tam nie mam zadnych problemow z wepchnieciem tych 5.1 w dowolne kanaly EMU i surround latal swietnie (jak raz mi sie zdarzylo robic wokolo, zwykle stero mi wystarcza).

Tak przy okazji, bo to ciekawe - czy MOTU obsluguje 5.1 przez WDMy? Ula, ty toto masz, jak to jest?

[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?

Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej

ODPOWIEDZ