...A jak odsłuchuje w sklepie czy coś to na co zwrucić uwagę? albo w ogóle jakieś rady co do odsłuchu przed kupnem jeli to w ogóle możliwe?...
co Ci da odsluch w sklepie, oni nie maja warunkow do tego i stracisz swoj cenny czas, radze posluchac kolegow forumiczow oni maja wieksze doswiadczenie .Ja osobiscie mam i jestem zadowolony yamahy msp5 aktywne, jak poszukasz to moze dostaniesz je za 2000 zl i zostanie troszke na subbas(ale bedziesz musial jeszcze troszeczke dozbierac kasiory) slyszalem ze dobre tez sa alesis monitor 1 mk 2 - ale aktywne!
Musisz sie nauczysz sluchac wlasnych monitorow i poznac je, bo jesli chcesz miec dobre ,bardzo dobre monitory to niestety to trza miec 4 razy wiecej kasy.
Pozdrawiam!!!
Monitory do 2500zł
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
Re: Monitory do 2500zł
Hej.
2.5kzł..mówisz? Zaintersuj się ofertą BlueSky. Trochę chyba teraz podrożały ale warte Twych pieniędzy są BlueSky Media Desk. Nie pożałujesz.
pozdrawiam
2.5kzł..mówisz? Zaintersuj się ofertą BlueSky. Trochę chyba teraz podrożały ale warte Twych pieniędzy są BlueSky Media Desk. Nie pożałujesz.
pozdrawiam
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
event tr5? słabiutkie.......malutki podbity basik i denerwujaca góra przy dłuzszej pracy......
podobnie jak w tr8(te akurat mam) - troszke kłuje w uszy
co do basu w tr8 to ciezko mi powiedziec bo moje magiczne pomieszczenie strasznie koloruje gdzie sie tylko da.....
ale ogolnie bas maja niezly choc wysiada przy polowie glosnosci(z czasem - na poczatku wytrzymywal wiecej...)...
zrob sobie liste z odsluchami w tej cenie(sprawdz tez ceny w niemczech) i ja tu wklej a dostaniesz dwie ,trzy propozycje....
co do basu w tr8 to ciezko mi powiedziec bo moje magiczne pomieszczenie strasznie koloruje gdzie sie tylko da.....
ale ogolnie bas maja niezly choc wysiada przy polowie glosnosci(z czasem - na poczatku wytrzymywal wiecej...)...
zrob sobie liste z odsluchami w tej cenie(sprawdz tez ceny w niemczech) i ja tu wklej a dostaniesz dwie ,trzy propozycje....
...event tr5? słabiutkie.......malutki podbity basik i denerwujaca góra przy dłuzszej pracy......
...
Witam moge spytać w jakim pomieszczeniu pracujesz i co masz na myśli przez:
ogolnie bas maja niezly choc wysiada przy polowie glosnosci(z czasem - na poczatku wytrzymywal wiecej...)...
Chcesz powiedzieć, że z biegiem czasu zużyły się? jeśli tak to napisz prosze jak długo już ich używasz
Pozdrawiam
...
Witam moge spytać w jakim pomieszczeniu pracujesz i co masz na myśli przez:
ogolnie bas maja niezly choc wysiada przy polowie glosnosci(z czasem - na poczatku wytrzymywal wiecej...)...
Chcesz powiedzieć, że z biegiem czasu zużyły się? jeśli tak to napisz prosze jak długo już ich używasz
Pozdrawiam
)))-------D'n'B-------->
no właśnie....wytarczy spojrzeć wyżej. Dlatego sugeruję Ci coś a'la Blue Sky. Będziesz miał basu tyle ile trzeba. Nigdy nie będziesz go miał w niedomiarze. Cos przyciąć można, (o ile jest z czego) a czegoś czego ni ma nie dorobisz. Będziesz miał z głowy dysputy, który z "licytowanych" monitorów ma bas lepszy i dlaczego....
pozdrowienia
pozdrowienia
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
...Witam po raz pierwszy./ Mam ok. 2500 zł na monitory. Co moglibyście poradzić? na co zwrócić uwagę?...
Behringer Truth B2031A.Rugują polecane tutaj Alesisy i Yamaszki, a jeszcze zostanie Ci troche grosiwa na porządne kable z tych 2,5 tysiąca.
Upieram się, że w tej kategorii cenowej (ok 1600 zł) nie mają sobie równych. Nie słuchaj tych, którzy z natury atakują Behringera, bo to jest "trendy" i "freshy".
Sixtus
Behringer Truth B2031A.Rugują polecane tutaj Alesisy i Yamaszki, a jeszcze zostanie Ci troche grosiwa na porządne kable z tych 2,5 tysiąca.
Upieram się, że w tej kategorii cenowej (ok 1600 zł) nie mają sobie równych. Nie słuchaj tych, którzy z natury atakują Behringera, bo to jest "trendy" i "freshy".
Sixtus
A do tego msp5 i alesisów potrzebny jakiś dodatkowy bas?