Digital to Digital

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
alius
Re: Digital to Digital

Post autor: alius » poniedziałek 07 mar 2005, 16:36

...Teraz to robię przez zwyczajny mixdown... Ale jak sam słusznie zauważyłeś, jest to kłopotliwe

Do dakej droga "oszczednosciowa" - a dlaczego musi byc wielokanaowy interfejs? Stereo s/pdif nie wystarczy? Proporcje i efekty zrobisz w kompie VST.

Kurcze... no część efektów też mam "procesorożernych"... Wolałbym już na kanały z ADATA zapinać wtyczki na "DAWie". A "DAW" hłe hłe... to AMD Barton 2.6+ (1.8ghz) 512mb 400mhz RAM. Tak więc parę efektów może udźwignie...

PS. Pamietaj o zegarach! Karty musza miec wejscie i wyjscie albo lepiej

wordclock....

Mógłbyś mi zaproponować jakiś hardware? Bo dalej nie mam pojęcia co, poza V-Stack, kupić?

als

Awatar użytkownika
Hubba

Re: Digital to Digital

Post autor: Hubba » poniedziałek 07 mar 2005, 16:57

Mógłbyś mi zaproponować jakiś hardware? Bo dalej nie mam pojęcia co, poza V-Stack, kupić?

Niestety, ale w tym wzgledzie nalezy omijac karty Midimana. Swego czasu wlasciciele mieli sporo problemow z uruchomieniem system linka Steinberga.

Moze warto przy tej okazji sprawdzic czy problem nadal istnieje, bo to w sumie niezle karty.

Hubi

ODPOWIEDZ