Zestaw do rejestracji mowy na PC

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
szkudlik
Re: Zestaw do rejestracji mowy na PC

Post autor: szkudlik » poniedziałek 22 lis 2004, 19:41

czy znacie moze stawki obowiazujace za taka realizacje? chodziloby tu o jakies 2-3h lektorki....

Wyguglaj sobie
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?

Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej

Ja-cek

Post autor: Ja-cek » poniedziałek 22 lis 2004, 21:06

O Często-się-chowa (-: jak miło

będe w piątek w Częstosięchowie :) ale nie służbowo, lecz towarzysko (-; No przecie macie tam choćby T-Love, to chyba i jest gdzie nagrywać (-; Popytam znajomych z Cze-wy ale to jak mówię, będę dopiero w piątek...

a co do wyboru lokalizacji... warto mieć pod nosem takie studio, bo... trudno czasem tak do końca przewidzieć w którą stronę pomysł pójdzie, chyba, że macie gotowy tekst, gotową wizualizacje i tylko potrzebujecie to udźwiękowić (tj. ulektorowić (-: ) to wtedy można sobie pozwolić na kontakt nawet mejlowy w trakcie przygotowywania (ostatnio prezentację naszego spektaklu robiliśmy tak, że grafik robił grafę w Paryżu, koordynator i informatyk był w Warszawie, a muzykę przygotowywałem we Wrocławiu. Projekt posłałem w empeczy i jak zaakceptowali to na cd i kopa priorytetem)

No to miłego (-:
www.surogat.pl

Awatar użytkownika
oduck

Post autor: oduck » wtorek 23 lis 2004, 09:08

jakby co to zapraszam do siebie. praca na odleglosc (Czestochowa - Warszawa) nie stanowi problemu (Internet). po info zapraszam na maila.
fan dobrego brzmienia ;)

ODPOWIEDZ