Problem z Alesis M1 MK2 aktiv
- stereophonic
- Kontakt:
O! juz ktos to napisała:) sorki nie widziałem
Pozdrawiam Stereophonic
- Token_Ring
Re: Problem z Alesis M1 MK2 aktiv
......To już wiem skąd sie wzięła tak drastyczna, bo 50% obniżka cen na te monitory...
Nie przesadzaj...

Dokładnie, nie przesadzaj.
Nie przesadzaj, gdyż wbrew reklamom, nigdy nie było żadnej 50 %-owej obniżki cen na te monitory, ponieważ monitory te nigdy nie kosztowały dwa razy więcej.
Wydaje mi się, że temat ten był juz poruszany na Forum, zainteresownaych odsyłam do wyszukwiarki.
Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka
...
......To już wiem skąd sie wzięła tak drastyczna, bo 50% obniżka cen na te monitory...
Nie przesadzaj, gdyż wbrew reklamom, nigdy nie było żadnej 50 %-owej obniżki cen na te monitory, ponieważ monitory te nigdy nie kosztowały dwa razy więcej.
Wydaje mi się, że temat ten był juz poruszany na Forum, zainteresownaych odsyłam do wyszukwiarki.
...
Masz racje nigdy nie było 50% obnizki,.... hmmm jak by to ujac mam przed soba cennik z 2003 r - Alesis M1 MK2 - 2960 zł , biorac pod uwage ze obecnie kosztuje 1690 zł No tak to 50 % nie jest , ale jakies 47 %
...
Masz racje nigdy nie było 50% obnizki,.... hmmm jak by to ujac mam przed soba cennik z 2003 r - Alesis M1 MK2 - 2960 zł , biorac pod uwage ze obecnie kosztuje 1690 zł No tak to 50 % nie jest , ale jakies 47 %

...
ups... przepraszam najmocniej za tą mega wpadke... oczywiście 47%

ups... przepraszam najmocniej za tą mega wpadke... oczywiście 47%

Jestem po prostu fanem metalu!!!
METALOFAN .... czym napedzasz swoje Alesisy i jak sie sprawuja ?
METALOFAN .... czym napedzasz swoje Alesisy i jak sie sprawuja ?...
Napędzam je wzmacniaczem NAD C320 BEE... Komplet sprawuje sie dobrze... Neutralny charakter tego pieca pasuje do tych monitorów odsłuchowych.
Inną kwestią jest "normalne" słuchanie muzyki na Alesisach... Brzmienie jest bardzo nijaki, płaskie, mizerny bas... nie ma co porównywać do brzmienia audofilskich kolumn podłączonych do NADa...
Napędzam je wzmacniaczem NAD C320 BEE... Komplet sprawuje sie dobrze... Neutralny charakter tego pieca pasuje do tych monitorów odsłuchowych.
Inną kwestią jest "normalne" słuchanie muzyki na Alesisach... Brzmienie jest bardzo nijaki, płaskie, mizerny bas... nie ma co porównywać do brzmienia audofilskich kolumn podłączonych do NADa...
Inną kwestią jest "normalne" słuchanie muzyki na Alesisach... Brzmienie jest bardzo nijaki, płaskie, mizerny bas... nie ma co porównywać do brzmienia audofilskich kolumn podłączonych do NADa... ...
wiem ze graja płasko .... gdzies wyczytałem ze przypominaja Yamahe NS 10 , tylko maja troche nizszy doł . własnie to chciałem wiedziec, słyszałem Aktywne Alesisy M1 Mk2 i tam słychac ze doł jest według mnie troche za obfity .
biorac pod uwage ze obecnie kosztuje 1690 zł...
hmm. a gdzie tyle kosztują? myślałem, że tak z 1950 zł.
hmm. a gdzie tyle kosztują? myślałem, że tak z 1950 zł.
hmm. a gdzie tyle kosztują? myślałem, że tak z 1950 zł....
A ja myślałem że 1690zł, ale zerknąłem do Lauda-Audio i kosztują jednak 1750zł...
A ja myślałem że 1690zł, ale zerknąłem do Lauda-Audio i kosztują jednak 1750zł...

...biorac pod uwage ze obecnie kosztuje 1690 zł...
chociaz by tu , WARSZAWA - ROCK'N ROLL Emilii Plater 47 ( 22) 652 -16 34
chociaz by tu , WARSZAWA - ROCK'N ROLL Emilii Plater 47 ( 22) 652 -16 34