Jaki kompresor do 1000 zł?
Dokładnie do studiado 1000 zł szkoda kasy.....co innego na live ,chociazby klasyczny juz lessis 3630.....
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
Re: Jaki kompresor do 1000 zł?
...Klasyczny...?
...
Kolego Monter, wszystko z czasem staje sie klasyczne, nawet samochod (?) Syrena.
...
Kolego Monter, wszystko z czasem staje sie klasyczne, nawet samochod (?) Syrena.
- mr-hammond
...Moze cos wiecej dlaczego nie warto ;)
...
temat był niedawno wałkowany, a u góry strony jest wyszukiwarka...
Jak ktos juz zdązył zauwazyc że wyszukiwarka wyszukuje strasznie przypadkowo , praktycznie znalezienie czegos graniczy z cudem .
Może sie myle , moze to jakis "magiczny " sposób szukania .
Pozdrawiam
PAWEŁ
...
temat był niedawno wałkowany, a u góry strony jest wyszukiwarka...
Jak ktos juz zdązył zauwazyc że wyszukiwarka wyszukuje strasznie przypadkowo , praktycznie znalezienie czegos graniczy z cudem .
Może sie myle , moze to jakis "magiczny " sposób szukania .
Pozdrawiam
PAWEŁ

Jak kogoś to intersuje, to powiem że w środku RNC niema nic ciekawego, a znajduje sie tam podstawowa aplikacja układu THAT, lekko zmodyfikowana, mam gdzieś fotki.
czy aby na pewno? O ile pamiętam, Fletcher twierdził na rec.audio.pro, że to konstrukcja hybrydowa. THAT jest najprawdopodobniej elementem wykonawczym, którym steruje cyfrowy mikrokontroller jednoukładowy.
ciekawostka - wpisałem "kompresor" i dostałem litanię bardzo sensownych odpowiedzi, w tym linki do wątków roztrząsających kwestię tanich kompresorów. może piszesz z błędem ortograficznym?
czy aby na pewno? O ile pamiętam, Fletcher twierdził na rec.audio.pro, że to konstrukcja hybrydowa. THAT jest najprawdopodobniej elementem wykonawczym, którym steruje cyfrowy mikrokontroller jednoukładowy.
ciekawostka - wpisałem "kompresor" i dostałem litanię bardzo sensownych odpowiedzi, w tym linki do wątków roztrząsających kwestię tanich kompresorów. może piszesz z błędem ortograficznym?

Co do klacycznego kolego monter....chodzi o to,że ten kompresor jest praktycznie wszedzie...miałem okazje naglaśniać w nie jednym klubie.....i praktycznie wszedzie widziałem tenkompresor-w eis tak samo pisano o Nim że jest wszedzie :]
oj Monter,Monter...nie chce rospoczynać jakiejś kłótni.owszem Alessis to nie Swiss czy nawet DBX,ale widziałem gorsze kompresory (Samson chociazby..)moim zdaniem 3630 jest poprostu najlepszy w swojej cenie ....
...Moze cos wiecej dlaczego nie warto ;)
...
Pozycz gdzies (nie kupuj) cos takiego jak np Alesis 3630, podlacz, posluchaj, przekonaj sie i oddaj.
...
co z Alesisem jest nie tak czy jakościowo jest aż tak fatalny co mu brakuje proszę o odpowiedz bo mam go już zamówiony w sklepie
...
Pozycz gdzies (nie kupuj) cos takiego jak np Alesis 3630, podlacz, posluchaj, przekonaj sie i oddaj.
...
co z Alesisem jest nie tak czy jakościowo jest aż tak fatalny co mu brakuje proszę o odpowiedz bo mam go już zamówiony w sklepie

Co do Alessisa to powiem Ci,że jak ktoś używa na codzień kompresorów za kilka tysięcy złotych , to dla tego kogoś tego typu produkt jest fatalny.....wiadomo...właśnie projektuje nagłośnienie dla klubu muzycznego (jeatem współwłaścicielem :D ) i ten kompresor znajdzie sie tam jako limiter....nie ma złej jakości,jak ktoś jest do niego przyzwyczajony to nie narzeka....
no niewiem....dla mnie behringer to porazka.....osobiscie jestem przyzwyczajony do Alesisa i wiem jak go ustawic...
właśnie Monter...a Ty jaki procesor dynamiki z limiterem do 2000zł byś zaproponował?