Poręczny interfejs z 4 out

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
matiz
Kontakt:
Re: Poręczny interfejs z 4 out

Post autor: matiz » wtorek 27 paź 2015, 20:51

...Cóż, w zasadzie masz rację... natomiast kiedy mam do wyboru sprzęt w podobnej cenie, który zapewnia mi większą elastyczność użytkowania (różnie to bywa z tymi diboxami), wybieram właśnie to urządzenie, zwłaszcza gdy różnica w cenie nie jest znacząca.... 

Jasne, lepiej być młodym, zdrowym i bogatym Tylko "dozbieraj" nigdy się nie kończy...
Różnie bywa z diboxami, ale jak inaczej podłączyć cokolwiek innego niż mikrofony na scenie? Nie spotkałem się z próbami podłączania się jackami z uciętym ekranem...  Zresztą najtańsze pasywne diboxy kosztują sześć dych, warto sobie sprawić i mieć jakby co.
[addsig]

Awatar użytkownika
PWA

Post autor: PWA » wtorek 27 paź 2015, 21:21

Jasne, lepiej być młodym, zdrowym i bogatym Tylko "dozbieraj" nigdy się nie kończy...
Różnie bywa z diboxami, ale jak inaczej podłączyć cokolwiek innego niż mikrofony na scenie? Nie spotkałem się z próbami podłączania się jackami z uciętym ekranem...  Zresztą najtańsze pasywne diboxy kosztują sześć dych, warto sobie sprawić i mieć jakby co. ...

No właśnie zdarzyło mi się kilka razy "niedozbierać" i później zostawałem ze sprzętem nie tyle nieprzydatnym, co nie spełniającym moich późniejszych potrzeb... stąd ja jednak wolę "dozbierać" Wink ... oczywiście w granicach zdrowego rozsądku Smile

Awatar użytkownika
Pytajny

Post autor: Pytajny » środa 28 paź 2015, 09:38

A jak ze stabilnością 2i4 zasilanego przez usb?

ODPOWIEDZ