Behringer C-1 + Xenyx 302 USB
U mnie nawet on/off nie ma. Muszę od zasilania odłączać. Są tylko gałki: "MIC", "LINE/USB" "MAIN MIX" "PHONES" i "GAIN" i różne przyciski :x
Re: Behringer C-1 + Xenyx 302 USB
trzy sekundy w guglu...
http://www.thomann.de/pl/behringer_xenyx_302_usb.htm
"15v phantom power"...
[addsig]
Re: Behringer C-1 + Xenyx 302 USB
Aha też nie zauważyłem on/off(chodziło mi o włącznik od phantoma a nie od włącznik który uruchamia mikser)
Spróbuj ściszyć mikrofon w mikserze aż szum nie będzie słyszalny i wtedy dopiero nagrywaj.
Jak będzie nagrywał za cicho to kup inny interfejs z zasilaniem phantom 48.Raczej większość interfejsów od 300zł ma phantoma 48V,wyjścia Jack 6,3 i wejście Hi-z do gitary elektrycznej chyba też
Jak nie chcesz rezygnować z miksera to kup przedwzmacniacz mikrophonowy który rozkręci ten mikrofon
Spróbuj ściszyć mikrofon w mikserze aż szum nie będzie słyszalny i wtedy dopiero nagrywaj.
Jak będzie nagrywał za cicho to kup inny interfejs z zasilaniem phantom 48.Raczej większość interfejsów od 300zł ma phantoma 48V,wyjścia Jack 6,3 i wejście Hi-z do gitary elektrycznej chyba też
Jak nie chcesz rezygnować z miksera to kup przedwzmacniacz mikrophonowy który rozkręci ten mikrofon