...A czy napotkaliscie moze jakies wykresy pasma tych RP6 G2? ...
Co Ci po wykresie jak pomieszczenie podbije Ci np 2/4 pasma i 2/4 pasma ztłumi.
[addsig]
Co Ci po wykresie jak pomieszczenie podbije Ci np 2/4 pasma i 2/4 pasma ztłumi.
...
Co Ci po wykresie jak pomieszczenie podbije Ci np 2/4 pasma i 2/4 pasma ztłumi. ...
To az takie przewały przez akustyke pomieszczenia?
Tych KRK chce uzywac w pokoju 3x5m (jest w nim lekki poglos)
Btw. wczesniej chcialem kupic Alesisy M1 MK2. KRK rokit RP6 G2 sa od nich chyba lepsze w kazdym calu, prawda?
Zależy jakie pomieszczenie może byc katastrofa a może też nie być tak źle. Wymiary to jedno, liczy się też kształ pomieszczeniai materiały z których są zbudowane.
Tak te krk są lepsze.
...
...
Equator wprowadza nowe monitory Equator D5 . Ich normalna cena to 750$ , a teraz z okazji premiery "rozdawane" są za 300$ od pary - moim zdaniem warto się nimi zainteresować, biorąc pod uwagę promocyjną cenę.
http://www.equatoraudio.com/
http://www.e-muzyk.pl/aktualnosci-wydarzenia/sprzet-studyjny-mainmenu-40/3434-equator-d5-aktywne-monitory-bliskiego-pola-z-gonikiem-koaksjalnym...
Tylko że nie można się zalogować, gdyż w pozycji "country" jest jedynie wyszczególnionych kilka państw - Austria, Kanada, Francja, Meksyk i Stany. To wszystko. Polski nie ma, więc pewnie nie możemy w to wejść..
...
Powiedz, że to nieprawda. To kur.. NIE FAIR
Tylko że nie można się zalogować, gdyż w pozycji "country" jest jedynie wyszczególnionych kilka państw - Austria, Kanada, Francja, Meksyk i Stany. To wszystko. Polski nie ma, więc pewnie nie możemy w to wejść..
...
Powiedz, że to nieprawda. To kur.. NIE FAIR ...
Niestety prawda :( Napisałem już do nich maila w tej sprawie, ale na razie nie mam odpowiedzi. Jak będę wiedzieć coś więcej, od razu Was powiadomię.
...
...
Powiedz, że to nieprawda. To kur.. NIE FAIR ...
Niestety prawda :( Napisałem już do nich maila w tej sprawie, ale na razie nie mam odpowiedzi. Jak będę wiedzieć coś więcej, od razu Was powiadomię.
...
Taaa...
Dolicz cło vat i inne bezdety to przestanie się opłacać
Dolicz cło vat i inne bezdety to przestanie się opłacać
...
Nawet jak cło, vat i inne bezdety zwiększą cenę 2x to i tak się opłaca (przy tej promocyjnej cenie).