Axiom Pro i Ableton Live 8 - problem z HyperControl
[addsig]
Re: Axiom Pro i Ableton Live 8 - problem z HyperControl
...Spokojnie, ja tam bym odczekał. Nowa platforma to zawsze nowa kasa, nowe wyzwania i... nowe problemy. ...
Problemy to ja mam od samego początku z tym Axiomem (wcześniej z padami, wolę się nie rozpisywać), to jest już mój drugi z kolei :) Narazie badam AKAI MPK, czytam i szukam opini, jeśli bym tylko miał pewność, że współpracuje z Live bez najmniejszych problemów to bym się nawet nie zastanawiał i firmę Avid oraz M-Audio na zawsze bym pożegnał.
...A dlaczego nie zainstalujesz wersji 7 tak jak radziłem ?...
Nie po to kupowałem 8 żeby instalowac 7. Poza tym 7 mam wersję Lite a już w ogóle po za wszystkim to 7 nie równa się 8.
Nie po to kupowałem 8 żeby instalowac 7. Poza tym 7 mam wersję Lite a już w ogóle po za wszystkim to 7 nie równa się 8. ...
Zainstaluj dla testu. Będziesz wiedział co jest przyczyną.
O.T.
Jeżeli ktoś ma Abletona 7 nawet wersji LE to ja bym chętnie odkupił.
Zainstaluj dla testu. Będziesz wiedział co jest przyczyną.
Przecież napisałem na wstępie, że wcześniej bawiłem się na 7 i sprawdzać też sprawdzałem. Z 7 działa z 8 nie. Nikt nic nie wie. Forum M-Audio milczy, z Abletona łapią się za głowę :) Postanowiłem go odesłać w ramach gwarancji, niech się główkują :) Tak nie może być! A jak to powszechne to niech oddawają kase.
O.T.
Jeżeli ktoś ma Abletona 7 nawet wersji LE to ja bym chętnie odkupił....
Ja nie sprzedam bo wersję 8 mam upgrade z Lite.