Przedwzmacniacz do APS IO
Chcesz powiedzieć, że kupujesz monitory za ponad 3500zł i do tego zestawu słabiutką kartę za ok.800zł.
Myślę, że grubo przesadzasz. APS IO to są dobre monitorki, ale nie rób z nich HiEndu. A E-mu0404 ma bardzo przyzwoite przetworniki C/A.
MB o jakim audiofilskim forum piszesz? Co to za audiofil który chce za źródło dźwięku mieć TV i laptopa wpietego w 0404 USB?! :)))) To jakieś żarty?! buahaha
Mówię o forum dla ludzi, którzy do słuchania muzyki z kanapy (vide: pilot) używają wzmacniacza dzielonego (końcówka(i) mocy + właśnie przedwzmacniacz). Nie widzę powodu do szyderczego śmiechu
Myślę, że grubo przesadzasz. APS IO to są dobre monitorki, ale nie rób z nich HiEndu. A E-mu0404 ma bardzo przyzwoite przetworniki C/A.
MB o jakim audiofilskim forum piszesz? Co to za audiofil który chce za źródło dźwięku mieć TV i laptopa wpietego w 0404 USB?! :)))) To jakieś żarty?! buahaha
Mówię o forum dla ludzi, którzy do słuchania muzyki z kanapy (vide: pilot) używają wzmacniacza dzielonego (końcówka(i) mocy + właśnie przedwzmacniacz). Nie widzę powodu do szyderczego śmiechu
Re: Przedwzmacniacz do APS IO
hoc raczej szukałbym czegoś z wyjściami symetrycznymi - pogrzeb sobie na allegro
[Post edytowany przez Admina w dniu 24/10/2010]
a moze poszukaj innych odsłuchów z wejściami zbalansowanymi i rca?do takich mozna jednocześnie podłaczyc dwa źródła(choc bez sensu jednocześnie wtedy słuchac heheh)
[Post edytowany przez Admina w dniu 24/10/2010]
...
a moze poszukaj innych odsłuchów z wejściami zbalansowanymi i rca?do takich mozna jednocześnie podłaczyc dwa źródła
Kiepskie wyjście (potrzebne źródła z regulacją wyj.). Z resztą mam takie odsłuchy i taka manipulacja jest niezalecana.