Iphone w wolnym czasie
fajne aby pokazac koledze albo zagrac solowke, ale dla mnie nic wiecej i nic na dluzej..
[addsig]
Re: Iphone w wolnym czasie
kontrabasu/basowki takich nie ma? :) jakiegos fretlessa?...
no sa tylko taki mały mankament że brzmią od E4 wzwyż ;/
Ja znalazłem coś takiego w necie :D :
Beaterator budzi w PSP moc tworzenia muzyki. Firma Rockstar Games we współpracy z multiplatynowym producentem, Timbalandem, stworzyła niesamowicie prostą w użyciu, przenośną aplikację do tworzenia muzyki, która pozwoli użytkownikom skomponować własną muzykę, gdziekolwiek mają na to ochotę...
więcej na http://pl.playstation.com/games-media/games/detail/item235005/Beaterator/
Pozdrawiam!
...
A moze znacie jakieć ciekawe softy na Pda lub Pocet pc bo czasem w pracy chciałbym pograc a spawarka i blachy juz sie ponudziły:),a jeszcze byłby wypas jakby export do midi miało i jakby było free:) ewentualnie niewiele kosztowało.
pozdrawiam
-
- Kontakt:
...Polecam INTUA BEATMAKER. Coś na kształt Akai PCM , bardzo fajna aplikacja z genialnym edytorem w kompie , po prostu przeciągasz probki na paday robisz save i przez wifi wysyłasz do iphone. Sampler odtwarza próbki 44,1 kHz 24 bit. Jakość jest bardzo dobra. Używam go jako efektor, nie trzeba brać ze sobą dodatkowego klocka albo kompa.
Mam - używam, polecam...
jeszcze mozna importować/exportować pliki midi do beatmakera...
Ciekaw jesztem czy zrobią kiedyś możliwość sterowania midi przez wifi. Wtedy masz zewnętrzną klawiaturkę i masz elegancki moduł. Z pewnością jest to fajna zabawka dla Djów. Mam używam, przydaje się....
sterowanie midi poprzez wifi... ? czy aby to juz nie jest wynalezione ?
wiem ze na bank poprzez iphona mozesz sobie zrobic sterownik midi typu "kaosspad"
jeszcze ine godne polecenia aplikacje:
-iSyn
-MusicStudio
-Noise.io Pro
-Ocarina
-Toro
-Guitarist/iShred
ja takie zakupiłem w AppStore i używam!
uwaga:) do audio mamy genialny WAVEPAD a mały work station SYNTRAX:),poszukajcie w googlach :)
pozdrawiam