PSP Squad EQ Bundle

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
NoRd384
Re: PSP Squad EQ Bundle

Post autor: NoRd384 » czwartek 29 sty 2009, 01:10

Konkrety ? Wybacz, ale nie jestem od udzielania darmowych lekcji języka angielskiego . Jeżeli nie słyszysz, to może czas rozejrzeć się za jakąś dobrą szkoła językową ? W każdym razie warto, w końcu nie od dziś wiadomo że sprawna komunikacja jest kluczem do sukcesu.
[addsig]
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Post autor: JoachimK » czwartek 29 sty 2009, 01:13

...Konkrety ? Wybacz, ale nie jestem od udzielania darmowych lekcji języka angielskiego . Jeżeli nie słyszysz, to może czas rozejrzeć się za jakąś dobrą szkoła językową ? W każdym razie warto, w końcu nie od dziś wiadomo że sprawna komunikacja jest kluczem do sukcesu.
...

Tak czy inaczej, Hubert od dawna tak sobie radzi, jezdzac po swiecie. Widocznie mu to wystarczy ;)
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
NoRd384

Post autor: NoRd384 » czwartek 29 sty 2009, 01:37

Ma pasję w oczach, charyzmę, otwartość i łatwość przekształcania myśli w słowa. - to dobre cechy prezentera. Jednakże w kwestii językowej, czuje że stać go na więcej i drzemie w nim duży potencjał. Liczę że będzie już tylko lepiej i lepiej bo mi również zależy na "dobru" PSP Mam nadzieje że Hubert się na mnie nie obrazi i potraktuje moją uwagę mobilizująco. W końcu musimy być coraz leps,i bo kto staje w miejscu, ten się cofa.
[addsig]
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]

Awatar użytkownika
tigergold

Post autor: tigergold » czwartek 29 sty 2009, 02:05

a dodam iz mieszkam/zyje i pracuje w kraju gdzie jezyk angielski (ten wlasciwy) jest jezykiem urzedowym ( obok walijskiego i gaelic)

Więc powinieneś zauważyć, że nie ma czegoś takiego jak jeden "właściwy" język angielski. Chyba, że nie ruszasz się poza swoje hrabstwo? Fakt faktem - język stosowany w USA powinien nazywać się amerykański

wiec sie czepiasz, bo hubert spoko daje rade

Powiem tak... 97% polaków może mu pozazdrościć. 2% powinno pogratulować zajścia z tym poziomem języka 10 razy dalej niż oni i wrócić do szkół uczyć dalej błędnej wymowy. Reszta - hmmm, to zależy od osobistej preferencji do uszczypliwości

jego angielski jest spoko

Chłopak jedzie z koksem i nie patrzy czy wióry czy iskry za plecami

Niemcy cieszą się z Cubase a na swojej stronie też cuda wianki angielskie nieraz tworzą. Widać każdy orze jak może. PSP naszą polską chlubą na targach. Pamiętajmy o tym.
[addsig]
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>

Awatar użytkownika
oneman

Post autor: oneman » czwartek 29 sty 2009, 02:38

Jak kiedyś powiedział Wojciech Mann wymowa jest mało ważna - ważne jest by być zrozumianym.
Dla niewtajemniczonych dodaję, że W.M. z wykształcenia jest anglistą.
Tak więc akcentu i wymowy nie mam zamiaru oceniać.
Gramatycznie wypowiedź jest zrozumiała i poprawna w stu procentach.

Awatar użytkownika
szkudlik

Post autor: szkudlik » czwartek 29 sty 2009, 09:41

Jak słyszę to Hubert mówi lepiej niż wielu amerykanów. I nie mówie tu o imigrantach tylko o ludziach tam urodzonych. Mieszkałem tam troche i wiem co mówie.

Ale chyba to nie forum linwistyczne, prawda? Wróćmy do meritum, czyli do nowego zestawu wtyczek.

Ktoś już to słyszał? Opinie?

[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?

Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej

Awatar użytkownika
walu

Post autor: walu » czwartek 29 sty 2009, 09:56

Hm , :roll
Kolega poinformował nas o nowych wtyczkach PSP,
co wynika z tematu.
Myślałem, że o tym będzie dalej.
A tu cały post "jedzie" na temat języka.
Zamiast na temat, to my polacy wolimy się czepiać.

Przepraszam, ale musiałem wtrącić.

Co do tematu. Czy koledzy mogą coś więcej powiedzieć na temat wtyczek ? Może ktoś testował ? Na stronie PSP cały czas cisza na temat tych wtyczek.
Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO

Awatar użytkownika
hemisys

Post autor: hemisys » czwartek 29 sty 2009, 10:48

(..)
Zamiast na temat, to my polacy wolimy się czepiać.

Ja tylko w obronie czepialskich. Wszyscy życzymy PSP jak najlepiej, a konstruktywne uwagi chyba tylko pomóc mogą prawda? Czy raczej się obrażamy...(kaczyzm?) - to mój ostatni OFF TOPIC

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Post autor: JoachimK » czwartek 29 sty 2009, 12:37

Co do tematu. Czy koledzy mogą coś więcej powiedzieć na temat wtyczek ? Może ktoś testował ? Na stronie PSP cały czas cisza na temat tych wtyczek....

Wtyczki jeszcze nie zostaly wypuszczone na rynek.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
AdamZ

Post autor: AdamZ » czwartek 29 sty 2009, 13:10

Wolałbym , żeby zamiast tracić czas na szlifowanie angielskiego ( który wg. mnie jest na poziomie o wiele wyższym niż wystarczający) chłopaki powinni skoncentrować się na tym co robią a wyjdzie to nam - użytkownikom na lepsze.

Kali pić , Kali jeść i Kali zarabiać kasiorę. My umieć mówić , ale o kasiorę prosić Kali ...
AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...

ODPOWIEDZ