...Na targach Musikmesse nagrałem trochę przykładów dźwiękowych.
Ale linku do dzisiaj nie poprawiłeś ...
Boszszsz... Jakiego linku???
Pozdro
Groover
Pozdro
Groover
...
Pozdro
Groover
...
Oba linki na stronie prowadzą do tego samego pliku z barwami z wokodera.
...
Oba linki na stronie prowadzą do tego samego pliku z barwami z wokodera.
...
Ups. Poprawione
Sorka za problem
Pozdro
Groover
Ma ktoś z was już tego cwaniaka? Jak brzmienia?. Ostrzę na niego zęby, potrzebuję drugiego syntha na scene który współpracowałby z RD700, coś szybkiego, łatwego w obsłudze głównie do syntetycznych leadów i ciepłych padzików. Nada sie? Chętnie przeczytam wasze wrażenia. pozdr...
Posiadam ten syntezator i muszę powiedzieć, że jest to bardzo dobry instrumencik. Brzmienie ma na prawdę bardzo dobre, przynajmniej w mojej ocenie :). Mam virusa snow i bardzo dobrze te 2 synthy współgrają :).
Oczywiście, że ten "malec" jak najbardziej nadaje się do syntetycznych leadów i padów. Właśnie dlatego też zdecydowałem się na jego zakup. Tak mi doradzono w sklepie i nie żałuję zakupu, baaa nawet jestem bardziej zadowolony niż z poprzednich inwestycji:). Ja używam go w domowym studju, więc nie wiem jak będzie na scenie, ale myślę, że jak najbardziej da sobie radę :D.
Reasumując jeżeli ktoś szuka taniego, bardzo dobrze brzmiącego instrumentu, o olbrzymich możliwościach w stosunku do ceny, to jest to strzał w 10, a nawet w 11 ;D. Mogę dodać, że używam go do muzyki klubowej jak trance, techno itp. i sprawdza się znakomicie :).
Serdecznie pozdrawiam,
Robert
Zapomniałem o klawiaturze ;].
Jeżeli chodzi o klawiaturę, to nie ukrywam, że trzeba się do niej przyzwyczaić. Jednak, jeżeli chodzi o grę na żywo, to proponuję każdemu własnoręczne przetestowanie klawki, bo ciężko mi się wypowiadać na ten temat, używam go tylko w domu.
Pozdro
Wiem, sprzęt starszy już, ale - co stare to jare Miałem możliwość mieć oba i wykrzesiłem z maleństw trochę dźwięków. Trudno jednak wybrać, który Micro jest lepszy.