...przepraszam za te teksty ale miałem zerwaną noc i kaca, jak perzeczytałem takie niepowazne rady to mnie poniosło heh. dzięki za sugestie co do lampy, wymieniłem na inną (kupiłem najlepszą jaką mieli w sklepie) ale to nic nie zmieniło....
Prawdo podobnie podany został bardzo "silny sygnał" na wejscie preampu -podobny problem miał moj kolega z preampem gitarowym (H&K tubeman plus) okazało sie ze uszkodzony został jedynie "scalaczek" w stopniu wejsciowym u Ciebie prawdo podobnie ucierpiał ktorys z "tranzystorków" ktore jak pamietam są na samym wejsciu
ART TPSII - problem z jednym kanałem
Re: ART TPSII - problem z jednym kanałem
zauwazyłem że chwilami sygnał jest prawidłowy , trwa to sekunde moze dwie i słabnie

nie wpinałem do preampa nic o silnym sygnale, przynajmnie tak mi sie wydaje. podpinane były tylko mikrofony i jazzbass fendera na pasywnych przetwornikach.
...zauwazyłem że chwilami sygnał jest prawidłowy , trwa to sekunde moze dwie i słabnie
...
Niemajac uzadzenia "pod reka" mozna tylko gdybac -skoro czasami preamp "załapuje" to moze jakis zimny lut

Niemajac uzadzenia "pod reka" mozna tylko gdybac -skoro czasami preamp "załapuje" to moze jakis zimny lut