Primacoustic Recoil Stabilizer

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Meduz
Re: Primacoustic Recoil Stabilizer

Post autor: Meduz » czwartek 24 kwie 2008, 10:03

...W linku podanym powyżej
...
A tak, bo ja go nie widzę...(w pracy nie mamy na kompach Flasha, obsługi activeX-ów itd.) Ale widzę, że jest "super promocja", więc jak się skończy, to chyba właśnie wtedy będzie powrót do ww cen. Jak by nie patrzeć, trzeba się spieszyć ...
Ja się zastanawiam nad tym największym modelem ale teraz ja nie mogę znaleźć jego ceny

Pozdrawiam
[addsig]
RME Fireface800 plus RME ADI 8 DS, IgsAudio: Gloobus, DT, 2972, 1176, 2176, S-Type Mix Buss Compressor, APS Aeon...

Awatar użytkownika
stevelukather

Post autor: stevelukather » czwartek 24 kwie 2008, 16:02

Ja się zastanawiam nad tym największym modelem ale teraz ja nie mogę znaleźć jego ceny

Pozdrawiam
...
A moze potrzebujecie,do kompletu podgrzewacz do kabli i demagnetyzer pola magnetycznego ziemskiego,bo ten pierwszy daje cieplejszy dzwiek a drugi powoduje,ze tak nie szarpie cewkami w glosnikach w osi pionowej.Proponuje podlozyc kawalek twrdszej pianki poliuretanowej tej samej grubosci,nawet grubszy kawalek styropianu daje efekt,po prostu monitory nie powinny lezec bezposrednio na twardym statywie i tyle.Pod wzgledem estetycznym to cudo jest OK,ale za 500 PLN(uchowaj Boze po promocji za 1000 PLN)??????.
[addsig]

Awatar użytkownika
Tb_Studio
Kontakt:

Post autor: Tb_Studio » czwartek 24 kwie 2008, 16:13

Stave najlepsze i tak sa podstawki z drewna malinowego pod kable:>
A tak na powaznie, nie słyszałem tego urzadzenia (ustroju) w akcji, ale podzielam zdanie tadeo, za minimalny ułamek ceny zrobisz to sobie sam. kiedys juz pokazywałem fotki do statywów (standów) pod głosniki które sam zrobiłem, u mnei trumny stoja na płycie wiórowej obitej cienka warstwa pianki + filc + wykładzina na górze i nie narzekam, katówki przelepione z boku w celach estetycznych i jest git, niei wiem czy to lepsze czy gorsze, w kazdym razie nic mi nie wibróje, a czy bas sie ocieplił heheheh... :>
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA

Awatar użytkownika
Meduz

Post autor: Meduz » czwartek 24 kwie 2008, 22:08

A moze potrzebujecie,do kompletu podgrzewacz do kabli i demagnetyzer pola magnetycznego ziemskiego,bo ten pierwszy daje cieplejszy dzwiek a drugi powoduje,ze tak nie szarpie cewkami w glosnikach w osi pionowej.Proponuje podlozyc kawalek twrdszej pianki poliuretanowej tej samej grubosci,nawet grubszy kawalek styropianu daje efekt,po prostu monitory nie powinny lezec bezposrednio na twardym statywie i tyle.Pod wzgledem estetycznym to cudo jest OK,ale za 500 PLN(uchowaj Boze po promocji za 1000 PLN)??????.
...
Ten uśmiech w moim poście dotyczącym ceny był świadomy
Mam drewniane stendy i nie zamieniam w nic więcej inwestować póki co.
Wiem że wcześniej wyszło coś podobnego tylko innej marki a później na JołTubie miał go każdy hołm rekordingowiec w UeSa

Pozdrawiam
RME Fireface800 plus RME ADI 8 DS, IgsAudio: Gloobus, DT, 2972, 1176, 2176, S-Type Mix Buss Compressor, APS Aeon...

ODPOWIEDZ