M-Audio Solo czy Fast Track Pro?
FastTrack brzmi tak jak wygląda - plastikowo
nie zgodze sie
nie zgodze sie
Re: M-Audio Solo czy Fast Track Pro?
no właśnie, czy te karty maja drastycznie różne preampy????
czarna muza dobry sound Quincy Jones
... FastTrack brzmi tak jak wygląda - plastikowo
nie zgodze sie
...
Dla niektórych liczy sie wygląd i na jego podstawie "słyszą" różnicę.
[addsig]
nie zgodze sie
...
Dla niektórych liczy sie wygląd i na jego podstawie "słyszą" różnicę.
[addsig]
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
laptopyy to 4 pinowy port FireWire... i przez too nie zasiliszz M-Audio Fast Track'era Pro (chodzi mi oo preampy)
www.klub.agaton.pl
Generalnie bierz Solo, albo Audiophile na FW. Nawet nie chodzi mi o stabilność, tylko FastTrack brzmi tak jak wygląda - plastikowo, a ta seria Firewire brzmieniowo się broni....
Hmm, w tej półce cenowej jest akurat odwrotnie: chodzi o stabilność, bo brzmieniowo nic się nie broni.
Hmm, w tej półce cenowej jest akurat odwrotnie: chodzi o stabilność, bo brzmieniowo nic się nie broni.
Jestem przystojny i młody
......no właśnie wolałbym żeby nie zanikał sygnał:-) teraz mam maye 44 usb i dzieje się to nagminnie, co do m-audio to planuje podłączyć te dwa modele i porównać na live, natomiast zanim to uczyni chciałbym zgromadzić wszelkie info od szanownych Forumowiczów.
pozdrawiam...
Np. mój jedyny kłopot z moim FireWire 410, to to, że nieraz nie ma reakcji na kręcenie gałką głośności.
To może być początek problemów z płytą główną. U mnie skończyło się odmówieniem dokonania naprawy ze względu na bardzo duże koszty (już nie na gwarancji). A karta nie działa.
Jeśli chodzi o brzmienie to przetworniki są ok, kiepsko jest natomiast z przedwzmacniaczami.
pozdrawiam...
Np. mój jedyny kłopot z moim FireWire 410, to to, że nieraz nie ma reakcji na kręcenie gałką głośności.
To może być początek problemów z płytą główną. U mnie skończyło się odmówieniem dokonania naprawy ze względu na bardzo duże koszty (już nie na gwarancji). A karta nie działa.
Jeśli chodzi o brzmienie to przetworniki są ok, kiepsko jest natomiast z przedwzmacniaczami.
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]
- Soundscape
- Kontakt:
A mógł byś może to troche rozwinąć? Bo np. to jest jedyny problem, który się u mnie pojawia a cała reszta chodzi poprawnie. Jest tak od pierwszego połączenia interfejsu z płytą Asus M2N-E SLI.
A mógł byś może to troche rozwinąć? Bo np. to jest jedyny problem, który się u mnie pojawia a cała reszta chodzi poprawnie. Jest tak od pierwszego połączenia interfejsu z płytą Asus M2N-E SLI.
...Dla niektórych liczy sie wygląd i na jego podstawie "słyszą" różnicę.
Sęk w tym że słuchałem tych kart. Porównania do obudowy użyłem tylko jako zabiegu semantycznego dla ubarwienia wypowiedzi.
Sęk w tym że słuchałem tych kart. Porównania do obudowy użyłem tylko jako zabiegu semantycznego dla ubarwienia wypowiedzi.
Sęk w tym że słuchałem tych kart. Porównania do obudowy użyłem tylko jako zabiegu semantycznego dla ubarwienia wypowiedzi....
ciekaw jestem czy rozpoznalbys roznice pomiedzy jedna a druga, gdybys nie wiedzial ktora gra. na jakich glosnikach sluchales i zauwazyles taka horrendalna roznice?
a czy Solo,Fast track i 410 maja takie same przetworniki/preampy?
czarna muza dobry sound Quincy Jones