Wiec tak : MD3 :) rewelacja :)
brick wall limiter rewelunia jest troszke mniej drastyczny niz xenon
Nie potwierdzam, zreszta odsylam na forum Gearslutz

mega reverb naprawde grubo :) polecam jak dla mnie może sie nie zna ale to naprawde jeden z najlepszych reverbów jakie miałem w łapach
reverby z systermu 6000 sa rewelacyjne i to najwyzsza klasa :)
1. MegaVerb nie jest z System 6000. Co najwyzej opcjonalny VSS3 i NonlLin2bazuje na tym samym algorytmie (ale i tak System 6000 ma doskonalsze inne algorytmy)
Oba poglosy z PoCo nie sa wcale wybitne, choc moga sie czesto tam sprawdzac, gdzie sie sprawdzaja inne. Sa mocno 'blaszane' bez edycji. Natomiast nie maja tego, co ma Lexicon (czyli inne sprawy zwiazane z pglosem, poza jego "ogonem")
tubifex jak dla mnie porazka nie brzmi to wcale i te niby nasycenie lampy ....hehe nie wiem jak tc mogło wypuścić taki syf niektóre freewareowr wtyczki lepiej nasladują lampe niż to
Jeden z lepszych pluginow, wielokrotnie duzo bardziej sie sprawdzal niz np. Amplitube i podobne. Co ciekawe - sprawdzal sie znacznie lepiej przy porzadnym instrumencie, jesli gitara czy bas nbyly kiepskie, moglo byc drastycznie gorzej. Mowie to jako posiadacz takze PODa z wykupionymi wszystkimi GoldPackami.
24/7 limiting amplifier ja jestem zadowolony ja nie pracowałem nigdy na orginale tego sprzetu pewnie rozwala 100 krotnie ten plugin jednak jestem zadowolony z brzmienia i pracy tego plugina
szukaj na forum mojego porownania 24/7 vs UAD 1176 vs oryginalny stary UREI (pisalem o tym dosc dawno temu)
asimilator :) rewelacja bardzo dobre narządzie do mastera i do osiągania brzminia kawałka referancyjnego :)
Chyba sobie jaja robisz...
classic verb - mam go tam gdzie potrzebuje szybko reverbu dobrej jakości ale bez fajerverków np tło w hihatach lub coś takiego jednak sprawda sie we wszelkich śladach jako np wysyłka z wokalu pierwsza to zazwyczaj mega reverb :)
jak wyzej
v-station identyczne brzmienie i wszystko jak w pluginie vst v-station
virus mnie nie rozwala nie wiem za co dostałobiegowe miano najlepszego virtualnego odpowiednika virusa
virus brzmi jak virus, w przypadku v-station z wersja natywna moze byc roznie...
charectet w/g mnie to bardzo poważne nażędzie to kreowania brzmienia wszelkich traków[...]
Nie uzywam, byl krotki zachwyt na poczatku, ale...